Τα δάκρυα του Φάμπρεγκας για την Άρσεναλ
G-Sports

Τα δάκρυα του Φάμπρεγκας για την Άρσεναλ

Λένε πως οι άνδρες δεν κλαίνε, όμως αυτό δεν ισχύει και για την περίπτωση του Φάμπρεγκας.

Ο Ισπανός άσος άνοιξε την καρδιά του στο SkySports και μίλησε για την φυγή του από τους «κανονιέρηδες», ενώ εξήγησε και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. «Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα αγαπούσα τόσο πολύ μια ομάδα μετά τη Μπαρτσελόνα. Είμαι περήφανος που υπήρξα μέλος της Άρσεναλ και φυσικά είμαι απίστευτα ευγνώμων για το γεγονός πως υπήρξα αρχηγός αυτής της ομάδας.

Δέθηκα με τον σύλλογο και αυτό είναι το μεγαλείο του ποδοσφαίρου Όταν έφυγα, ήταν πολύ δύσκολες στιγμές και μέρες. Δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω τις περισσότερες φορές. Το μοναδικό που μπορούσα να πω την τελευταία μέρα ήταν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους με όσους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν το κρύβω και δεν ντρέπομαι να πω ότι έφυγα με δάκρυα…. Ήταν δικό μου το πρόβλημα. Ήθελα να κάνω ένα νέο ξεκίνημα και νιώθω ότι στη Μπαρτσελόνα το καταφέρνω.

Θυμάμαι ότι μετά το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, στην έναρξη της περσινής αγωνιστικής περιόδου, είχα πολλή όρεξη για δουλειά και ήθελα πάρα πολύ να βοηθήσω την Άρσεναλ. Έκανα καλό ξεκίνημα, αλλά μετά ταλαιπωρήθηκα από τραυματισμούς. Προς το τέλος της σεζόν, έβλεπα την ομάδα να αδυνατεί να παρουσιαστεί αξιοπρεπής, να μην καταφέρνουμε να συνεργαστούμε και έχασα το κίνητρο που είχα για το ποδόσφαιρο και την Άρσεναλ. Αισθάνθηκα τον εαυτό μου να αλλάζει. Έπρεπε να ξεκινήσω από την αρχή. Να κάνω κάτι καινούριο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved