Ο Γιάννης Σκόνδρας είναι ο… μικρότερος μπαμπάς στη Super Leaque!
G-Sports

Ο Γιάννης Σκόνδρας είναι ο… μικρότερος μπαμπάς στη Super Leaque!

Στα είκοσι ένα χρόνια του μόλις χρόνια, ο Γιάννης Σκόνδρας έγινε πατέρας και από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς ο γιος του, του έχει αλλάξει την ζωή.

«Πραγματικά, το 2011 ήταν η πιο γούρικη χρονιά για μένα και ο Θεός με βοήθησε να ζήσω πολλές χαρές με την ομάδα μου, αλλά κυρίως με τη γέννηση του γιου μου» παραδέχεται ο Γιάννης Σκόνδρας σε καθημερινή εφημερίδα.

- Έγινες μπαμπάς μόλις στα είκοσι ένα χρόνια σου. Αλήθεια, πώς νιώθεις;

«Ο γιος μου γεννήθηκε στις 13 Απριλίου 2011 και από τότε έχουν περάσει σχεδόν οκτώ μήνες. Μπορώ να σας πω ότι ακόμη προσπαθώ να συνειδητοποιήσω ότι είμαι μπαμπάς, γιατί ένα παιδί θέλει φροντίδα και αποτελεί ευθύνη για κάθε γονέα. Κάνω όμως μαζί του τα πάντα. Τον ταΐζω, του αλλάζω πάνες, παίζω μαζί του, με λέει μπαμπά και πετάω από τη χαρά μου. Μου λείπει συνέχεια και έπειτα από την προπόνηση αδημονώ να επιστρέψω στο σπίτι για να τον δω.»

- Είσαι ο μικρότερος σε ηλικία αρχηγός στη Super League και επίσης ο μικρότερος μπαμπάς του πρωταθλήματος...

«Είναι ευχάριστα και ωραία και τα δύο. Το πιο σημαντικό βεβαίως είναι ότι είμαι πατέρας. Όσον αφορά το γεγονός ότι είμαι αρχηγός στον Ατρόμητο, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή μου κύριο Δώνη. Προσπαθώ να ανταποκριθώ με επιτυχία και στους δύο ρόλους.»

- Ποιος από τους δύο ρόλους είναι ο περισσότερο δύσκολος;

«Ο ρόλος του πατέρα χωρίς συζήτηση. Από τη μια, έχεις να κάνεις με ένα μωράκι που πρέπει να είσαι συνέχεια δίπλα του και να το προσέχεις. Από την άλλη, με την ομάδα έχεις να κάνεις με άντρες και δεν χρειάζεται να πεις κάτι δέκα φορές. Η συνεννόηση γίνεται με την πρώτη φορά.»

- Άλλοι παίκτες στην ηλικία σου κοιτάζουν πώς θα διασκεδάσουν ή πού θα πάνε για καφέ. Εσύ όμως είσαι υποχρεωμένος να προσέχεις τον γιο σου...

«Το δικό μου άγχος είναι να μεγαλώσει σωστά το παιδί μου. Οι καφετέριες και τα κλαμπ είναι ξεχασμένα πράγματα για μένα. Ούτως ή άλλως, είμαι επαγγελματίας, αλλά τώρα έχω έναν λόγο παραπάνω για να είμαι συνέχεια κλεισμένος στο σπίτι μου.»

- Τι όνειρα κάνεις για το παιδί σου;

«Εύχομαι να έχει την υγεία του. Θα προτιμούσα πάντως να γίνει ποδοσφαιριστής, δεν σας το κρύβω. Και σαν χαζομπαμπάς, μπορώ να σας πω ότι κλοτσάει την μπάλα με το αριστερό (γελάει).»

- Είσαι μέλος πολύτεκνης οικογένειας, μιας και είστε τέσσερα αδέλφια. Θέλεις να κάνεις κι εσύ πολλά παιδιά;

«Αφού έκανα το πρώτο μου παιδί στα είκοσι ένα χρόνια μου, θα μου άρεσε να κάνω πολλά παιδιά. Το θέμα είναι να με έχει ο Θεός καλά και να είμαι δυνατός για να μπορώ να ανταποκριθώ, επειδή θα είναι κρίμα να κάνω παιδιά και να μην μπορώ να τους δώσω σωστή ανατροφή.»

- Έχεις κάνεις αρκετά τατουάζ στο κορμί σου. Τον γιο σου πρόλαβες να τον «χαράξεις»;

«Φυσικά. Στο δεξί μου χέρι έχω κάνει έναν άγγελο που προσεύχεται και έχω το όνομα του παιδιού μου Γιώργος, αφού θα πάρει το όνομα του πατέρα μου, και το όνομα της γυναίκας μου Μαρία. Λίγο πιο δεξιά έχω χαράξει την ημερομηνία γέννησης του μικρού.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved