«Διπλοπενιές» στους Ολυμπιακούς!
G-Sports

«Διπλοπενιές» στους Ολυμπιακούς!

Στους ελληνικούς ρυθμούς θα χορεύει το Λονδίνο κατά τη διάρκεια των Αγώνων αφού η οργανωτική επιτροπή ψήφισε «διπλοπενιές» για να διασκεδάσει αθλητές και επισκέπτες.

Έντονο θα είναι το ελληνικό στοιχείο στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στη Γηραιά Αλβιόνα.

Αυτό αποφάσισαν τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής των Αγώνων, που μετά από διαγωνισμό επέλεξαν τον Έλληνα μετρ του μπουζουκιού Γιάννη Πολυκανδριώτη και την ομάδα του προκειμένου να παρουσιάσουν ένα άκρως ελληνικό πρόγραμμα στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν με αφορμή το παγκόσμιο αθλητικό γεγονός. Ο ίδιςο δηλώνει στην espresso: «Θα είμαστε και εμείς στους Αγώνες. Πενήντα μπουζούκια και μια δική μας χορευτική ομάδα από είκοσι παιδιά. Θα "ντύσουμε" μουσικοχορευτικά κάποιες από τις σημαντικότερες μέρες του Λονδίνου», αναφέρει χαρακτηριστικά και καταλήγει: «Είχα δημιουργήσει τότε τη δική μου ομάδα αφού ως μουσικός είχα διδάξει μπουζούκι σε πενήντα άτομα, σαράντα αγόρια και δέκα κορίτσια. Έτσι, με αφορμή αυτό, θέλησα να πείσω τους ανθρώπους των Αγώνων ότι αξίζει να μας δώσουν μια ευκαιρία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved