Το prive Happy birthday party του Καραγκούνη
G-Sports

Το prive Happy birthday party του Καραγκούνη

Στις 6 Μαρτίου ο Γιώργος Καραγκούνης έκλεισε τα 35 του χρόνια. Πήγε χωρίς γλυκά στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, επειδή είχε άλλα σχέδια!

Ο «τυπάρας» προσκάλεσε όλη την ομάδα στο "Baron" στη Γλυφάδα. Το ραντεβού είχε κλειστεί για σήμερα (Πέμπτη) το μεσημέρι. Και φυσικά, δεν έλειψε κανείς! Συμπαίκτες, τεχνικό τιμ, μέλη της διοίκησης, όλοι έδωσαν το παρών για να ευχηθούν στον αρχηγό της Εθνικής ομάδας.

Δεν έλειψαν φυσικά οι πλάκες, ο χαβαλές και οι... θανατηφόρες ατάκες από τους «πράσινους». Κορυφαία όλων αυτή του Βύντρα προς τον Βιτόλο, όταν τον είδε να πηγαίνει στο εστιατόριο φορώντας παντελόνι φόρμας. «Ρε Βίκτορ, ποιος είσαι; Ο Ρόκι Μπαλμπόα;», σκορπώντας το γέλιο στους παρευρισκόμενους.

Εκεί που το μαγαζί... σηκώθηκε στον αέρα, ήταν η στιγμή που βγήκε η καθιερωμένη τούρτα. Έλληνες και ξένοι παίκτες του Παναθηναϊκού, πήγαν δίπλα στον Καραγκούνη και άρχισαν να του τραγουδούν το "happy birthday". Κάποιοι εξ αυτών άρχισαν να του πετούν και χαρτοπετσέτες!

Όπως και να έχει, για περισσότερο από τρεις ώρες, ο Γιώργος Καραγκούνης άκουγε τις ευχές όλων και γελούσε με τις πλάκες που δεχόταν. Κάποιοι... κακεντρεχείς μάλιστα, του έλεγαν: «Άντε Γιώργο, γέρασες. 35 έφτασες...»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved