Σωτήρης Νίνης: «Έφυγα από το σπίτι μου στα 14»
G-Sports

Σωτήρης Νίνης: «Έφυγα από το σπίτι μου στα 14»

Δεν έζησε τη ζωή του όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του ο Σωτήρης Νίνης.

Εκεί που οι συμμαθητές του έπαιζαν στις αλάνες, πήγαιναν σχολείο και έπαιζαν μπάλα ως χόμπι, ο άσος του Παναθηναϊκού είχε φύγει από την οικογένειά του και το σπίτι του και ήταν εσώκλειστος στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. «Έφυγα από το σπίτι μου στα 13 και ήμουν τέσσερα χρόνια εσώκλειστος στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού στην Παιανία. Σκέψου ότι 17 χρονών, έμενα στο δικό μου σπίτι. Μου αρέσει να είμαι ανεξάρτητος. Μου αρέσει να ζω μόνος. Βέβαια, έχει τεράστια ευθύνη», δήλωσε στο περιοδικό "Εγώ" ο ποδοσφαιριστής.

Όσο για το αν έχει αλλάξει τρόπο ζωής και παρέες από τότε που έγινε «σταρ» ο Σωτήρης Νίνης, δηλώνει: ««Όλοι οι φίλοι μου είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία. Αυτό μου έκανε καλό. Με ωρίμασε απότομα και με έκανε να σκέφτομαι τελείως διαφορετικά από τους ανθρώπους της ηλικίας μου. Έμαθα πράγματα που δεν γνώριζα, έμαθα καλύτερα τον εαυτό μου.»

Πέρασε όμως ο ποδοσφαιριστής στιγμές μοναχικές ή και κατάθλιψης μετά την μεγάλη αναγνώριση που βίωσε; «Τον πρώτο καιρό, ήμουν πολύ μαζεμένος. Δεν μου άρεσαν οι «ψίθυροι» γύρω μου. Τον τελευταίο χρόνο, απολαμβάνω πιο πολύ τη ζωή μου. Κινούμαι πιο φυσιολογικά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved