Rio Ferdinand: Διακοπές στην Κύπρο για τον άσσο της Εθνικής Αγγλίας
G-Sports

Rio Ferdinand: Διακοπές στην Κύπρο για τον άσσο της Εθνικής Αγγλίας

Την Κύπρο επέλεξε για τις διακοπές του ο ποδοσφαιριστής Rio Ferdinand. Ο ποδοσφαιριστής έφτασε στη Μεγαλόνησο την Κυριακή που μας πέρασε και κάθισε με την οικογένειά του για μία εβδομάδα.

Τον διάσημο ποδοσφαιριστή απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Beautiful People την ώρα που απολάμβανε τη θέα, τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ο πρώην αρχηγός της Manchester United και της Εθνικής Αγγλίας, τη φανέλα της οποίας φόρεσε 88 φορές, βρέθηκε στη χώρα μας παρέα με τη σύζυγό του Rebecca και τα τρία τους παιδιά Lorenz, Tate και Tia. Άλλωστε οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του διάσημου ποδοσφαιριστή δεν στάθηκαν εμπόδιο σε μία τέτοιου είδους απόδραση. Ο Rio Ferdinand για πρώτη φορά δεν έχει κληθεί στην Εθνική Αγγλίας ενόψει του Euro 2012 κάτι που προκάλεσε σάλο στον αγγλικό Τύπο. Τα δημοσιεύματα θέλουν ως αιτία αποκλεισμού του τους συχνούς τραυματισμούς του, κυρίως στην πλάτη. Φήμες λένε πάλι πως αποκλείεται ο παίκτης να «κόπηκε» για ποδοσφαιρικούς λόγους. Αντίθετα, λέγεται πως όλα έγιναν για να αποφευχθούν κόντρες μεταξύ του Ferdinand και του John Terry, τον οποίο ο αδελφός του πρώτου κατηγόρησε για ρατσιστική συμπεριφορά.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με το showtime.com.cy, έφτασε στην Πάφο με πτήση της Jet 2 την περασμένη Κυριακή και αναχώρησε σήμερα για την πατρίδα του. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί μας διέμεινε στο Aphrodite Hills Intercontinental αφού σύμφωνα με πληροφορίες τον συνδέει στενή φιλία με άτομο της διεύθυνσης του ξενοδοχείου. Όσοι τον είδαν από κοντά έκαναν λόγο για ένα ήσυχο και προσιτό σε όλους άτομο. Δεν δίστασε μάλιστα να φωτογραφηθεί με όσους του το ζήτησαν, ενώ δεν σταμάτησε να μοιράζει αυτόγραφα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved