Γιώργος Καραγκούνης: Oι διακοπές του στην Κρήτη και οι νυχτερινές εξορμήσεις
G-Sports

Γιώργος Καραγκούνης: Oι διακοπές του στην Κρήτη και οι νυχτερινές εξορμήσεις

Το όμορφο νησί της Κρήτης επέλεξε ο Γιώργος Καραγκούνης με τη σύζυγό του, Νανά, για να περάσει όμορφες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Ο ποδοσφαιριστής συγκεκριμένα αγαπά πολύ την Ελούντα και κάθε χρόνο περνάει μια βόλτα από το θέρετρο του Αγίου Νικολάου για να κάνει μέρος των διακοπών του και να "γεμίσει τις μπαταρίες" του.

Φέτος ο διεθνής άσος, που «έλαμψε» στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πετυχαίνοντας το γκολ που χάρισε στην Εθνική μας τη μεγάλη νίκη επί της Ρωσίας, όμως, δεν ήταν με όλη του την οικογένεια αλλά μόνο με τη γυναίκα του καθώς τα τρία παιδιά του ζευγαριού ήταν στο χωριό των παππούδων τους στην Ηλεία. Γεγονός, όμως, που τους έδωσε την ευκαιρία όχι μόνο να ξεκουραστούν αλλά και να διασκεδάσουν.

Κάθε πρωί λοιπόν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», το ζεύγος Καραγκούνη έκανε μπάνιο στην υπέροχη παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει, ενώ το βράδυ επέλεγε την παρέα του γνωστού κοσμηματοπώλη και επιστήθιου φίλου του ποδοσφαιριστή, Λάμπρου Μάρη, ο οποίος επιφύλαξε την καλύτερη φιλοξενία, προσαρμοσμένη στα κρητικά ήθη.

Είναι γεγονός πάντως ότι οι κρητικές βραδιές του Γιώργου Καραγκούνη έκρυβαν πολλές απολαύσεις, δεδομένου ότι επισκεπτόταν τις πιο ωραίες ταβέρνες γνωρίζοντας τις αυθεντικές κρητικές γεύσεις, αλλά και τα μπαράκια του Αγίου Νικολάου, αποφεύγοντας ωστόσο τις καταχρήσεις.

Από όποιο σημείο πάντως και αν περνούσε γινόταν πραγματικός... χαμός από τους Έλληνες φιλάθλους, οι οποίοι έσπευδαν κοντά του για να φωτογραφηθούν και να του ζητήσουν ένα αυτόγραφο.

Εκείνος δεν χάλασε κανένα χατίρι και ήταν μονίμως με το χαμόγελο στα χείλη, δείχνοντας να «ρουφάει» και να ευχαριστιέται κάθε στιγμή που έζησε στην Ελούντα και τον Άγιο Νικόλαο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved