Τα tweets της Παπαχρήστου που προκαλούν νέες αντδράσεις!
G-Sports

Τα tweets της Παπαχρήστου που προκαλούν νέες αντδράσεις!

Τη ζωή της να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη είδε η Βούλα Παπαχρήστου εξαιτίας ενός tweet που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό και χαρακτηρίστηκε ρατσιστικό.

Η πρωταθλήτρια στο τριπλούν μετά το σάλο που προκλήθηκε φρόντισε να βγει και να ζητήσει δημόσια «συγνώμη». Βέβαια αυτό δεν στάθηκε ικανό να πείσει την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να μην την αποκλείσει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πολλοί χαρακτήρισαν αυτή την κίνηση υπερβολική και πως ίσως ήταν μια κακή στιγμή. Το protothema, όμως, έφερε στη δημοσιότητα ορισμένα tweets τόσο από παλαιότερες αναρτήσεις, τα οποία δημιουργούν καινούργια ερωτήματα και θα προκαλέσουν πιθανόν νέες αντιδράσεις.

Σύμφωνα με αυτά, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν έχει κάποιες ακραίες πεποιθήσεις, τις οποίες όχι μόνο δεν διστάζει να μοιραστεί με τους «followers» της αλλά φροντίζει να έρχεται και σε αντιπαράθεση μαζί τους άλλοτε δίνοντας απαντήσεις άλλοτε στέλνοντας ειρωνικά μηνύματα κι άλλοτε «χαμογελώντας»... διαδικτυακά!

Για παράδειγμα, όταν κάποιοι διαδικτυακοί της φίλοι σχολίασαν το ρατσιστικό tweets, η πρωταθλήτρια το μόνο που είχε να δηλώσει ήταν: «Έτσι είμαι εγώ.ΓΕΛΑΩ! Δέν είμαι CD ΝΑ ΚΟΛΛΑΩ!!! ΚΙ αν κάνω λάθη ,ΔΕΝ ΚΑΝΩ..REPLAY! Συνεχίζω μπροστά ,ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ PLAY!!! :-)», ούτε λόγος για «συγνώμη»!

Ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με ένα όπλο το οποίο είχε χαραγμένο πάνω του τη χαρακτηριστική φράση «Μολών Λαβέ»

Και αποκορύφωμα... στις 22 Ιουλίου, δηλαδή μια μέρα πριν το καθοριστικό για το μέλλον της tweet είχε ανεβάσει ένα βιντεάκι με τίτλο «gama ton kolo tourko».

Στέλνοντας με αυτό τον τρόπο τα δικά της μηνύματα...!

Πάρτε μια γεύση από κάποια tweets καθώς και από φωτογραφίες αλλά και τραγούδια που έχει ανεβάσει το τελευταίο διάστημα η Βούλα Παπαχρήστου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved