Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Michael Phelps: Αυτό είναι ΤΟ κορμί… πατριώτες!
G-Sports

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Michael Phelps: Αυτό είναι ΤΟ κορμί… πατριώτες!

Εκτός από το άθλημα, τη συμμετοχή, το τελικό αποτέλεσμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες την προσοχή μας τραβάει και η εξωτερική εμφάνιση και το... κορμί των αθλητών!

Ρίχνοντας μια ματιά, λοιπόν, στους συμμετέχοντες και κυρίως στον αντρικό πληθυσμό καταλήξαμε πως το πιο καλογυμνασμένο σώμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, είναι εκείνο του Αμερικανού πρωταθλητή κολύμβησης, Michael Phelps!

Ο 27χρονος αθλητής -που κατέκτησε 6 χρυσά και 2 αργυρά στους Ολυμπιακούς της Αθήνας και 8 χρυσά στους Ολυμπιακούς του 2008- κόβει την ανάσα σε κάθε προπόνησή του, και ο τύπος δεν χάνει ευκαιρία να δείχνει τους... κοιλιακούς του.

Πώς διατηρείται σε φόρμα, εκτός από την καθημερινή γυμναστική;

Με διατροφή 12.000 θερμίδων ημερησίως!

Τρία τηγανητά αυγά, τρία σοκολατένια pancakes, μία ομελέτα από 5 αυγά, τρεις κρέπες με ζάχαρη και ένα μπολ κουάκερ περιλαμβάνει το πρωινό του Phelps, όπως αποκάλυψε ο προπονητής του. Το μεσημέρι τρώει μισό κιλό ζυμαρικά και δύο μεγάλα σάντουιτς με ζαμπόν, τυρί και μαγιονέζα, το βράδυ άλλο μισό κιλό ζυμαρικά και πίτσα, ενώ καταναλώνει δεκάδες ενεργειακά ποτά.

Βέβαια, εδώ πρέπει να διευκρινίσουμε για να μην νομίζετε πως τρελαθήκατε ή πως εσείς δεν κάνετε κάτι σωστά πως ο Michael Phelps με ύψος 1,93 και βάρος 84 κιλά- «καίει» σχεδόν όλες τις θερμίδες καταναλώνει... στην προπόνηση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved