Ραντεβού στο ΟΑΚΑ!
G-Sports

Ραντεβού στο ΟΑΚΑ!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν πάντα ένα από τα βασικότερα στοιχειά της εξίσωσης που οδήγησε την ομάδα σε τόσες επιτυχίες για τόσα χρόνια.

Οι «πράσινοι» περιμένουν και φέτος να δουν στην πράξη αυτή τη στήριξη, τονίζοντας ότι χρειάζονται και τη φωνή, το πάθος των φίλων του «τριφυλλιού» με την ομάδα να κάνει μια καινούρια αρχή, πάνω σε δυνατές βάσεις. Οι κάρτες διαρκείας είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείξουμε όλοι τη στήριξή μας σε μια ομάδα που έχει κάνει περήφανους όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Η περίοδος των ανανεώσεων των καρτών διαρκείας αρχίζει από αύριο, Τετάρτη 1/8/2012 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 9/9/2012. Παράλληλα, μπορούν να εκδίδονται και κάρτες διαρκείας σε νέες θέσεις, οι οποίες δεν είχαν κάτοχο κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο. Από τη Δευτέρα 10/9/2012, όσες θέσεις δεν ανανεώθηκαν θα είναι διαθέσιμες προς πώληση.

Οι νέες τιμές ανανέωσης και αγοράς καρτών διαρκείας, προσαρμόζονται ως εξής:

Gold €4000

Silver €2000 (για ανανέωση) και € 2250 (για νέα αγορά)

Regular Α €720

Regular B €180

Regular C €150

Κοινωνικό €130

Οικογενειακό Α €720 γονέας, €360 πρώτο παιδί, €180 κάθε επόμενο παιδί

Οικογενειακό Β €180 γονέας, €90 πρώτο παιδί, €45 κάθε επόμενο παιδί
Εταιρικό Α €720

Εταιρικό Β €180

Πιστωτικές διευκολύνσεις για την απόκτηση της κάρτας διαρκείας:

· Για όλες τις κατηγορίες καρτών διαρκείας, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τους με όλες τις πιστωτικές κάρτες έως και 3 άτοκες δόσεις.

· Ειδικά για τους κατόχους της επίσημης πιστωτικής κάρτας του Παναθηναϊκού: PAO B.C. EUROBANK MASTERCARD προβλέπεται , έκπτωση 10% και εξόφληση της κάρτας διαρκείας τους σε 6 άτοκες δόσεις (για τις κατηγορίες Gold, Silver, Regular A) . Για τις υπόλοιπες κατηγορίες ισχύει η διευκόλυνση αγοράς έως και σε 3 άτοκες δόσεις. (Τα προνόμια της PAO B.C. EUROBANK MASTERCARD ισχύουν μόνο στις αγορές από τα εκδοτήρια και όχι στην περίπτωση ηλεκτρονικής αγοράς).

Ειδικά προνόμια :

· Είσοδος στο VIP LOUNGE για τους κατόχους Gold και Silver

· Δωρεάν θέση parking δικαιούνται όλοι οι κάτοχοι καρτών διαρκείας των κατηγοριών Gold, Silver και Regular Α.

· Προτεραιότητα στα εισιτήρια των τελικών Κυπέλου και Euroleague για τους κατόχους Gold, Silver και Regular Α.

· Εξασφαλισμένη παρουσία σε εκδηλώσεις της ομάδας για τους κατόχους της κατηγορίας Gold.

· Έκπτωση 15% για όλους τους κατόχους κάρτας διαρκείας στα καταστήματα ADIDAS στην οδό Ερμού και στο Ν. Ψυχικό.

· Συμμετοχή στο πρόγραμμα ‘’Επιβράβευσης κατόχων Καρτών Διαρκείας 2012-2013΄΄. Οι δέκα κάτοχοι με τις περισσότερες παρουσίες θα κερδίσουν πλούσια δώρα.

· Συμμετοχή όλων των κατόχων καρτών διαρκείας σε κλήρωση με τρεις από αυτούς να κερδίζουν από ένα scooter SYM EZIO 50

Σημεία Πώλησης:

· Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης» από Δευτέρα ως Παρασκευή 10.00 – 18.00.

· Γραφείο Viva.gr στο “The Mall Athens”, Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ-Παρ: 10:00 - 21:00, Σάβ: 09:00 - 20:00)

· Γραφεία Viva.gr: Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι 2ος όροφος (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ-Κυρ: 10.00 – 20.00)

· www.paobc.gr

· Τηλεφωνικά στο 210 7700000 και στο 13855

Για πληροφορίες, αλλά και όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τις κατηγορίες των καρτών διαρκείας, οι φίλοι της ομάδας μπορούν να ενημερωθούν στο 210 6440010 και στο επίσημο website της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ www.paobc.gr στην ενότητα ΄΄ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ΄΄

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, Ηλίας Κατσογιάννης, δήλωσε σχετικά: «Φέτος μειώσαμε τις τιμές σε όλες τις κατηγορίες καρτών διαρκείας, εκτός της Gold, ώστε να εναρμονιστούμε πλήρως με τις συνθήκες της εποχής. Διατηρήσαμε παράλληλα την κοινωνική κάρτα διαρκείας για όλους τους άνεργους φίλους της ομάδας, αλλά και την ιδιαίτερα χαμηλή κατηγορία των € 150. Λόγω της αύξησης των αγώνων της δεύτερης φάσης της Ευρωλίγκα, οι φίλοι μας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μεγαλύτερο αριθμό αγώνων χρησιμοποιώντας τις κάρτες διαρκείας τους. Η μέση τιμή αγώνα εφέτος θα πέσει και άλλο. Για παράδειγμα οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας των € 150 θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν περισσότερους από 30 αγώνες, δηλαδή το πολύ με € 5 ανά αγώνα. Επίσης, τη φετινή αγωνιστική περίοδο πολλές αναμετρήσεις της Ευρωλίγκας θα διεξάγονται Παρασκευή, μέρα που μπορεί περισσότερος κόσμος και οικογένειες να βρεθούν στο γήπεδο και να απολαύσουν έναν αγώνα μπάσκετ. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική την παρουσία σας στο γήπεδο, με διάφορους διαγωνισμούς και happenings. Μπορούμε λοιπόν όλοι να δίνουμε «Ραντεβού στο ΟΑΚΑ» για να παρακολουθήσουμε και να στηρίξουμε την ομάδας μας.

Τέλος, στην προσπάθειά μας να επιβραβεύσουμε τους φίλους με τις περισσότερες παρουσίες στο γήπεδο, θα αναπτύξουμε το πρόγραμμα ΄΄Επιβράβευσης κατόχων Καρτών Διαρκείας 2012-2013΄΄, όπου οι 10 πιο ΄΄πιστοί’’ φίλαθλοι θα κερδίσουν στο τέλος της σεζόν πλούσια δώρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved