Ηλίας Ηλιάδης: Η άγνωστη σχέση του με τον ηγούμενο Εφραίμ
G-Sports

Ηλίας Ηλιάδης: Η άγνωστη σχέση του με τον ηγούμενο Εφραίμ

Η Μονή Βατοπεδίου και οι συναντήσεις του Ηλία Ηλιάδη με τον ηγούμενο Ευφραίμ αποτέλεσαν για εκείνον το καλύτερο «φάρμακο» για να ξεπερνάει όλα τα εμπόδια της προετοιμασίας του για τον δύσκολο αγώνα και να παίρνει κουράγιο και δύναμη.

Η άγνωστη σχέση του χάλκινου Ολυμπιονίκη μας με τον ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου δεν είναι τωρινή, όπως αναφέρει η Espresso. Εδώ και χρόνια ο Ηλίας Ηλιάδης επισκέπτεται το συγκεκριμένο αγιορείτικο μοναστήρι και ακολουθεί ευλαβικά το πρόγραμμα των μοναχών, κάνοντας ο ίδιος ασκητική ζωή, όπως έχει μάθει να κάνει άλλωστε ως αθλητής.

Κοντά στον ηγούμενο Εφραίμ βρίσκει την ασφάλεια για να του πει όλες τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του και να βρει λύσεις σε ό,τι τον απασχολεί. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου την περασμένη Τετάρτη ένα από τα πρώτα πράγματα που είπε είναι ότι θα το παραδώσει στη Μονή Βατοπεδίου. Ο 28χρονος βρέθηκε στο Άγιο Όρος για να προσευχηθεί και έκανε τάμα ότι, σε περίπτωση που πάρει μετάλλιο, θα το παραδώσει στο καθολικό της Μονής Βατοπεδίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved