Αλέξανδρος Τζόρβας: «Μέρκελ… σ’ αγαπώ»
G-Sports

Αλέξανδρος Τζόρβας: «Μέρκελ… σ’ αγαπώ»

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας παραχώρησε συνέντευξη σε εφημερίδα της Ιταλίας και η κουβέντα εκτός από ποδόσφαιρο περιελάμβανε και… πολιτική.

Ο τερματοφύλακας της Τζένοα μιλώντας στην «Il Secolo XIX» τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Πολύς κόσμος στη χώρα μου υποφέρει, χάνει τη δουλειά του και δεν καταφέρνει να εξασφαλίσει το φαγητό για την οικογένεια και τα παιδιά του. Για πολλούς τα μέτρα λιτότητας είναι επώδυνα. Ο αδερφός μου είναι άνεργος και η αδερφή μου αντιμετωπίζει δυσκολίες. Εμείς οι Ελληνες κάναμε πολλά λάθη και η Γερμανία το ίδιο. Κρίμα».

Αναφορικά με το ματς της Ελλάδας με τη Γερμανία στο Euro 2012 είπε: «Στις μεγάλες διοργανώσεις νιώθεις πως κουβαλάς τη χώρα στους ώμους σου. Και σ’ εκείνη την περίπτωση ήταν περισσότερο ιδιαίτερο εξαιτίας των προβλημάτων. Η κατάστασή μας είναι δύσκολη με τις τράπεζες και τα λοιπά. Αρκετοί, όμως, είναι εκείνοι που δεν καταλαβαίνουν πως αποχωρώντας από το ευρώ θα επιστρέφαμε πίσω 30 με 40 χρόνια. Ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα της Αριστεράς που αντιτάχθηκε στα μέτρα λιτότητας, έφτασε στο 27% στις εκλογές. Κέρδισε, όμως, η Νέα Δημοκρατία και έχω την εντύπωση ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κάνει καλή δουλειά».

Όσο για το μότο του; «Η ποιότητα πάντα κερδίζει». Γι’ αυτό και πιστεύει στον... Μέρκελ, τον συμπαίκτη του, που έπαιξε μικρός στη Μίλαν, αλλά μετά η καριέρα του δεν είχε την πορεία που εκείνος θα ήθελε. Στα πρώτα του βήματα, ο Αλέξανδρος Τζόρβας εξομολογήθηκε πως του έλεγαν: «Μην παίξεις μπάλα, κάνε το μοντέλο. Καλύτερα να μη δίνεις σημασία σ” αυτά τα πράγματα. Για μένα το μόνο που αξίζει είναι να αποδείξεις την αξία σου στο γήπεδο. Και ισχύει και για τον Αλεξάντερ. Γράψε καθαρά: Μέρκελ, σ’ αγαπώ»!

Η παρουσία του στην Τζένοα χαρακτηρίζεται ως μια: «Ωραία πρόκληση. Δουλεύω με τον Φρέι, έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, και προσπαθώ να τον ξεπεράσω. Εδώ ανταγωνιζόμαστε στα ίσα. Αντίθετα με την Ελλάδα που υπάρχουν πολλά βρώμικα παιχνίδια εκτός γηπέδου. Για να καταλάβετε τι λέω, εγώ δεν θα κάνω ζημιά στον Φρέι, όπως δεν έκανα και στον Γκαλίνοβιτς στον Παναθηναϊκό όσο ήμουν δεύτερος τερματοφύλακας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved