Η «Ολυμπιάδα» του kick boxing παίζει αποκλειστικά στον ΑΝΤ1
G-Sports

Η «Ολυμπιάδα» του kick boxing παίζει αποκλειστικά στον ΑΝΤ1

K-1 WORLD MAX FINAL 8 ATHENS, η «Ολυμπιάδα» του Kick Boxing μετά από 20 χρόνια διοργάνωσης στην Ιαπωνία, έρχεται για 1η φορά στην Ελλάδα και προβάλλεται το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 21:00 αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1.

Οι 8 κορυφαίοι μαχητές Kick Boxing όλου του κόσμου, θα αναμετρηθούν στο ΟΑΚΑ και θα τα δώσουν όλα στο Ring για τη διεκδίκηση του πολυπόθητου τρόπαιου. Ανάμεσά τους θα βρίσκεται και ο 13 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Μιχάλης Ζαμπίδης, ο οποίος θα αγωνιστεί με μοναδικό στόχο... τη νίκη.

Ο καλύτερος θα πρέπει να κερδίσει σε 3 αγώνες το ίδιο βράδυ, ώστε να αναδειχτεί ο μεγάλος νικητής του Κ-1! Ο Iron Mike θα αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών της βραδιάς, απέναντι στον Βρετανό Reece Mc Allister, σ' έναν αγώνα που αναμένεται σκληρός, γεμάτος δράση και ένταση.

Η ιστορία του Κ-1 ξεκίνησε πριν 20 χρόνια στην Ιαπωνία, πολύ σύντομα όμως κατέκτησε το διεθνές αθλητικό στερέωμα. Στόχος του μεγάλου αυτού θεσμού είναι να εμπνεύσει τους νέους, ώστε να εντάξουν στην καθημερινότητά τους τον αθλητισμό και τις πολεμικές τέχνες. Πρόκειται για ένα αθλητικό event τεράστιου βεληνεκούς που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον όχι μόνο του ελληνικού κοινού, αλλά και ολόκληρου του κόσμου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved