Ο Έλληνας που τρέλανε τους Ιταλούς (Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ)
G-Sports

Ο Έλληνας που τρέλανε τους Ιταλούς (Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ)

Ο Σάκης Ρουβάς της Ιταλίας είναι Έλληνας και κάνει καριέρα με μεγάλη επιτυχία. Και όχι δεν μιλάμε για επιτυχία στο τραγούδι ούτε για εξωτερική εμφάνιση αλλά για τον πανικό που προκαλεί όταν κυκλοφορεί.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη ποδοσφαιριστή της Roma. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής παίζει σε ομάδες στην Ιταλία εδώ και αρκετό καιρό ενώ εδώ και ένα χρόνο έχει πάρει μεταγραφή στην Roma όπου παίζει μεταξύ άλλων με τον Φραντζέσκο Τότι, έναν από τους σπουδαιότερους και μακροβιότερους αθλητές της ιταλικής ομάδας.

Πριν λίγες ημέρες στην Ιταλία βρέθηκε και ο Μάνος Κατσαμπούρης, ραδιοφωνικός παραγωγός, pr manager, και πολύ καλός φίλος του Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με το Μάνο Κατσαμπούρη κι εκείνος μας αποκάλυψε πώς περνάει ο ποδοσφαιριστής στην Ιταλία, πώς του φαίνεται η νέα του ζωή και αν είναι μόνος αυτή την περίοδο.

Πώς γνωριστήκατε με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη;

Συχνάζαμε στο ίδιο μαγαζί, στον Πειραιά, και μέσω κοινής παρέας γνωριστήκαμε. Ήταν πολύ καλό παιδί, δέσαμε κι από τότε κάνουμε πολύ παρέα. Εδώ και καιρό μου έλεγε να πάω στην Ιταλία να τον δω αλλά όλο κάτι συνέβαινε και τώρα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είναι ευκαιρία να πάω γιατί είναι και η γιορτή της Roma, της ομάδας του και θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία κι έτσι πήγα για λίγες ημέρες.

Πώς είναι η ζωή του στην Ιταλία και ποιο το πρόγραμμά του;

Ο Παναγιώτης κάνει πολύ ήρεμη ζωή και είναι αφοσιωμένος στις προπονήσεις και στην ομάδα. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και νιώθει ευγνώμων για την ευκαιρία που του έχει δοθεί. Τώρα έχει αγοράσει ένα σκυλί, ένα ροντ βάιλερ το οποίο λατρεύει και αφιερώνει κι εκεί πολύ χρόνο.

Όσον αφορά στο πρόγραμμά του είναι καθημερινά ίδιο και καθορισμένο. Ξυπνάει στις 8 το πρωί για να βγάλει βόλτα το σκύλο του, τον Βίκτωρ και μετά πηγαίνει προπόνηση. Αν έχει μόνο μια προπόνηση κατά τις 12:30 είναι πάλι σπίτι ενώ αν έχει διπλή γυρνάει το απόγευμα. Μετά πηγαίνει για φαγητό σε ένα εστιατόριο κοντά στο σπίτι του όπου του επιτρέπουν να έχει μαζί και το σκυλί και στη συνέχεια κυρίως κάθεται σπίτι. Δεν βγαίνει έξω τα βράδια, δεν διασκεδάζει σε νυχτερινά μαγαζιά και φυσικά δεν κάνει κραιπάλες γιατί η δουλειά του είναι πολύ απαιτητική. Η βασική του διασκέδαση είναι φαγητό με φίλους και ταινίες και καλή παρέα στο σπίτι.

Τελικά κατάφερες να παρευρεθείς σε προπόνηση του Παναγιώτη στη Roma;

Ναι, μια μέρα πήρε άδεια και με πήγε στο γήπεδο να δω πώς προπονούνται. Εντυπωσιάστηκα από την τάξη και την πειθαρχία τους. Να φανταστείτε εκείνη την ημέρα είχε διπλή προπόνηση και όταν συμβαίνει αυτό δεν τους αφήνουν να φύγουν από το γήπεδο και ο Παναγιώτης ζήτησε άδεια επειδή είχε φιλοξενούμενο και του την έδωσαν. Πήγαμε λοιπόν για φαγητό και έπρεπε να επιστρέψει στις 15:00. Δυστυχώς στο δρόμο βρήκαμε κίνηση και είχε τρελαθεί «πρέπει 15:00 ακριβώς να είμαι εκεί αλλιώς θα φάω πρόστιμο», μου έλεγε. Φτάσαμε παρά ένα λεπτό και παράτησε το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου να πάει να υπογράψει, για να είναι στην ώρα του και στη συνέχεια ήρθε να παρκάρει.

Και πώς ήταν στην προπόνηση; Γνώρισες κάποιον άλλο συμπαίκτη του;

Ήταν πολύ ωραία, πολύ οργανωμένα και εγώ, τουλάχιστον, δεν είδα ανταγωνισμό. Είναι όλοι φιλικοί και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το καλό της ομάδας τους. Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Φραντζίσκο Τότι. Είναι πολύ απλός άνθρωπος και γλυκομίλητος. Μάλιστα όταν έμαθε πως είμαι από την Ελλάδα μου είπε: «Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα, είστε τυχεροί που ζείτε εκεί». Ενώ όταν του ζήτησα να βγάλουμε μια φωτογραφία ανταποκρίθηκε αμέσως με χαρά.

Στην γιορτή της Roma πήγατε;

Φυσικά! Έδωσαν το παρών όλοι οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες. Φορούσαν όλοι τα κοστούμια τους, έδωσαν βραβεία, έβγαλαν λόγο, σήκωσαν τα ποτήρια για να ευχηθούν και μετά από λίγο τελείωσε η εκδήλωση. Ήταν όλα πολύ οργανωμένα, ήρεμα και με ιδιαίτερη αισθητική.

Ο Παναγιώτης με τον Τότι κάνουν παρέα και εκτός γηπέδων;

Ναι, είναι φίλοι. Στην περιοχή που μένει ο Παναγιώτης, στη Lazio, δέκα λεπτά έξω από τη Ρώμη, είναι η περιοχή που μένουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, ο Παναγιώτης με τον Τότι μένουν σε διπλανές πολυκατοικίες και κάνουν συχνά παρέα και εκτός γηπέδων.

Έχει κάποια σχέση αυτή την περίοδο ο Παναγιώτης ή είναι μόνος του;

Είναι μόνος του και έχει αφιερωθεί εξ' ολοκλήρου στο σκύλο του αυτή την περίοδο. Αν έρθει όμως ένας έρωτας θα είναι εκεί να τον ζήσει αρκεί η κοπέλα του να αντέξει το σκληρό ομολογουμένως πρόγραμμά του.

Η Ελλάδα του λείπει;

Πάρα πολύ του λείπει η Ελλάδα και τη νοσταλγεί. Μου έλεγε «μόλις φτάσω Ελλάδα θέλω να πιω ένα φρέντο και φάω σουβλάκι». Ευτυχώς τώρα, λόγω γιορτών, έχει ένα κενό από τις προπονήσεις και θα είναι Ελλάδα. Τα Χριστούγεννα θα τα περάσει με την οικογένειά του στο Ναύπλιο ενώ λίγο πριν την Πρωτοχρονιά θα φύγει για Ορλάντο όπου έχουν αγώνα.

Υπήρξε κάτι που είδες στην Ιταλία που σου έκανε εντύπωση;

Ναι, εκτός από την οργάνωση και την πειθαρχία, που σας είπα νωρίτερα, δεν μπορούσα να πιστέψω το πώς έκαναν για τον Παναγιώτη. Όπου κι αν βρισκόμασταν, στο δρόμο, στο αυτοκίνητο, σε εστιατόρια ακόμα και στα μαγαζιά έτρεχαν πάνω του μικροί μεγάλοι για να βγάλουν φωτογραφίες, να υπογράψει αυτόγραφα και να του πουν πόσο τον αγαπάνε. Πώς κάνουν στην Ελλάδα για το Σάκη (Ρουβά), αυτό μου θύμισε. Φανταστείτε τώρα πώς κάνουν για τον Τότι. Βέβαια, εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως στην Ιταλία έχουν τρέλα με το ποδόσφαιρο και συνάμα και με τους ποδοσφαιριστές!

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη ζωή του Παναγιώτη Ταχτσίδη στην Ιταλία και τις προπονήσεις του στη Roma!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved