«Dancing» με την αλληλεγγύη!
G-Sports

«Dancing» με την αλληλεγγύη!

Ο Δημήτρης Φωκάς, που τον γνωρίσαμε ως καβαλιέρο της Βάσιας Τριφύλλη στο «Dancing with the stars», μετά το πλατό του talent show ετοιμάζεται να δείξει ακόμη μία ευαίσθητη πλευρά του.

Ο χορευτής μαζί με τη Μαίρη Παπαδοπούλου διοργανώνει τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Αθλητικού χορού - Hellenic DanceSport Open, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Φεβρουαρίου στο κλειστό γήπεδο Ζωφριάς, στα Άνω Λιόσια, δίνοντας όμως στην εκδήλωση έντονο κοινωνικό χαρακτήρα.

Μπορεί στον διαγωνισμό να πάρουν μέρος άτομα από όλη την Ελλάδα, όμως το αξιοσημείωτο είναι πως φέτος θα πάρουν μέρος και άτομα που θα χορέψουν σε αναπηρικά αμαξίδια στέλνοντας ένα μήνυμα θέλησης και δύναμης. Ο ίδιος δήλωσε στην espresso: «Η Διεθνής ομοσπονδία Αθλητικού Χορού (WDSF) διεκδικεί να μπει ο αθλητικός χορός στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2024. Γι' αυτό εμείς προσπαθούμε να επεκτείνουμε αυτό το όμορφο είδος χορού και εύχομαι τα μικρά παιδιά να ξεκινήσουν από τώρα, ώστε να αντιπροσωπεύσουν επάξια τη χώρα μας στο μέλλον». Για το γεγονός ότι θα δούμε και χορευτές με αναπηρικά αμαξίδια είπε: «Ύστερα από δεκατέσσερα χρόνια έχουμε την ευκαιρία να δούμε ξανά στην Ελλάδα σόου χορού με αναπηρικά αμαξίδια, γιατί στο εξωτερικό και ιδίως στην Ευρώπη υπό την αιγίδα της Παραολυμπιακής Επιτροπής είναι κάτι πολύ φυσικό και ο κόσμος βλέπει στους αγώνες του αθλητικού χορού latin και ballroom ανθρώπους με ειδικές ανάγκες», κατέληξε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved