Ελεύθερος με εγγύηση ο Όσκαρ Πιστόριους!
G-Sports

Ελεύθερος με εγγύηση ο Όσκαρ Πιστόριους!

Ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστή για τον Όσκαρ Πιστόριους, η οποία ήταν θετική για τον κατηγορούμενο για τον φόνο της φίλης του και μοντέλου Ρίβα Στίνκαμπ.

Ελεύθερος με εγγύηση λοιπόν ο παραολυμπιονίκης μέχρι την ημέρα διεξαγωγής της δίκης και φυσικά με περιοριστικούς όρους. Η καταβολή της εγγύησης θα είναι ύψους 1.000.000 ραντ (περίπου 854.000 ευρώ).
O δε δικαστής δήλωσε ότι στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο δεν έχει πειστεί από τα στοιχεία τα οποία προσκόμισε η κατηγορούσα αρχή, ότι ο φόνος της Ρίβα Στίνκαμπ από τον Όσκαρ Πιστόριους ήταν προμελετημένος.Ενώ, δεν παρέλειψε να μιλήσει ουσιαστικά για "ανικανότητα" του αστυνόμου Μπόθα, ο οποίος συνέλεξε τα στοιχεία κατά του Όσκαρ Πιστόριους.

Μάλιστα να αναφέρουμε ότι η κατηγορούσα αρχή υποστήριξε σήμερα ότι έχει τα χρήματα, τα μέσα και το κίνητρο ώστε να διαφύγει από τη Νότια Αφρική!Αυτό είναι και το επιχείρημα της Εισαγγελίας κατά του Όσκαρ Πιστόριους, που εξηγεί γιατί από την πρώτη στιγμή ζήτησαν να μην οριστεί εγγύηση, αλλά να παραμείνει φυλακισμένος έως τη δίκη!
Από την άλλη, η υπεράσπιση του παραολυμπιονίκη υποστήριξε ότι δεν μπορεί να διαφύγει στο εξωτερικό, γιατί και να το έκανε τα μεταλλικά μέλη του θα χτυπούσαν συναγερμό στα μηχανήματα του αεροδρομίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved