Τζόρβας-Ατσιδάκου: Ετοιμάζουν ονειρεμένα βαφτίσια για τον γιο τους σε καστροπολιτεία!
G-Sports

Τζόρβας-Ατσιδάκου: Ετοιμάζουν ονειρεμένα βαφτίσια για τον γιο τους σε καστροπολιτεία!

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας και η Χρυσαυγή Ατσιδάκου έχουν αρχίσει να οργανώνουν τη βάφτιση του γιου τους ο οποίος τώρα είναι μόλις επτά μηνών.

Ο μικρός θα βαφτιστεί μέσα στον Ιούνιο, χωρίς όμως οι ευτυχισμένοι γονείς να έχουν καταλήξει ακόμη στην ακριβή ημερομηνία.
Και το όνομα αυτού... Μάξιμος! Έτσι θα ονομάσουν, σύμφωνα με τη real, τον μικρό τους πρίγκιπα ο διεθνής ποδοσφαιριστής και η όμορφη δικηγόρος και έχουν επιλέξει τη Μονεμβασιά ως ιδανικό τόπο για να τελεστεί το μυστήριο, καθώς πρόκειται για την ιδιαίτερη πατρίδα της Χρυσαυγής. Μάλιστα, έχουν επιλέξει για τον γιο τους την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, στο Κάστρο της Μονεμβασιάς, η οποία αποτελεί μικρογραφία της ξακουστής εκκλησίας στην Κωνσταντινούπολη.
Η οικογένεια Τζόρβα, που βρίσκεται φέτος στην Ιταλία λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του τερματοφύλακα στην ομάδα της Τζένοα, θα ταξιδέψει πίσω στη χώρα μας στις αρχές καλοκαιριού, μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Μέχρι τότε οι ευτυχισμένοι γονείς έχουν όλο τον χρόνο μπροστά τους για να οργανώσουν τη βάφτιση του παιδιού τους όπως ακριβώς την ονειρεύονται.
Όσο για τον νονό, ο Αλέξανδρος και η Χρυσαυγή δεν έχουν αποφασίσει ακόμα ποιο άτομο από το περιβάλλον τους θα αναλάβει αυτόν τον ξεχωριστό ρόλο, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα είναι κάποιος γνωστός ποδοσφαιριστής ή επώνυμος φίλος του ζευγαριού, αλλά κάποιος από το στενό συγγενικό τους περιβάλλον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved