Ο Βίος και η Πολιτεία ενός ανθέλληνα…
G-Sports

Ο Βίος και η Πολιτεία ενός ανθέλληνα…

Η δύναμη του χρήματος είναι πολύ μεγάλη. Το χρήμα ανεξάρτητα αν είναι ευρώ, αν είναι δολάριο, αν είναι ρούβλι, ή αν ήταν... δραχμή ασκεί καταλυτικό ρόλο στην ζωή κάποιων ανθρώπων.


Κάποιων ανθρώπων που έχουν επιλέξει να είναι υπόδουλοι στο χρήμα. Κάποιων που προτίθενται να... πουλήσουν ακόμα και τη... ψυχή της μάνας τους προκειμένου να γεμίσουν το πορτοφόλι τους, αλλά και τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Αυτό βέβαια είναι άλλη κουβέντα...

Πάμε στα δικά μας...

Πάμε να δούμε το βίο και την πολιτεία ενός... ανθέλληνα. Ενός ανθρώπου που χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά, «πούλησε» την πατρίδα του και όσους (και ήταν πολλοί αυτοί) τον είχαν ευεργετήσει μέχρι εκείνη την στιγμή. Για όσους γνωρίζουν... παλιές αυθεντικές μπασκετικές ιστορίες, που μπορεί και να μοιάζουν με... παραμύθι, ο πρωταγωνιστής τους είναι ένας προδότης. Και της Ελλάδας και του Ελληνικού μπάσκετ.

Η ιστορία ξεκινά, περίπου 13 χρόνια πριν, όταν και δημιουργήθηκε το σχίσμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Το κορυφαίο ελληνικό... χαρτί, τυφλωμένο από την καρέκλα και τα λεφτά της ULEB, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Τη στιγμή που η FIBA και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να μπορέσουν να κρατήσουν ενωμένο το ευρωπαϊκό μπάσκετ, εκείνος «ζαλισμένος» από τον πακτωλό των ευρώ, και την πρωτοκαθεδρία που του έταξαν έτρεχε σαν πιστός... σκύλος πίσω από τον τότε Νο1 της ULEB, Εδουάρδο Πορτέλα.

Φαίνεται ότι ο μισθός της FIBA δεν ήταν αρκετός... Φαίνεται ότι η... πλάτη του Λιούμπομιρ Κοτλέμπα (του απόλυτου υπευθύνου για θέματα διαιτησίας της FIBA) ήταν πρόβλημα στις φιλοδοξίες του. Το σχίσμα είναι γεγονός και ο ο «Ελληνας» πλέον γίνεται ο ισχυρός αρχιδιαιτητής της ULEB και μετέπειτα της Ευρωλίγκας.

Ο πρώην διεθνής διαιτητής κάνει πολύ καλά την δουλειά του, όντας πιστός σε κάθε συμφέρον των εργοδοτών του. Αυτό φαίνεται από την πορεία του στην Ευρωλίγκα. Βλέπετε, ούτε για μία φορά δεν αντιτέθηκε στις «σφαγές» των Ελλήνων. Εκανε τα... στραβά μάτια. Λες και ήταν εκείνος που πρωτοστατούσε στα «χειρουργεία». Λες;

Ο άνθρωπος (που λόγω του παρελθόντος του) είχε όλες τις διασυνδέσεις, όλα τα «όπλα» για να κάνει... κακό σε εκείνους που ήταν εκτός κλίκας. Ποιος πραγματικός Ελληνας μπορεί να πιστέψει κάτι τέτοιο; Ουδείς...

Ολοι οι Ελληνες, όμως, θυμούνται ακόμα τον τελικό του Βερολίνου, μεταξύ Παναθηναϊκού και ΤΣΣΚΑ... Τότε που ο Ισπανός Κάρλος Αρτεάγκα πήγε να...τινάξει στον αέρα ένα ολόκληρο ματς 20 πόντων, που κρίθηκε στο τελευταίο σουτ στο οποίο ο Αρτεάγκα υπέδειξε φάουλ!!!!

Ολοι οι Ελληνες, θυμούνται ακόμα τον περσινό ημιτελικό του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ. Τότε που οι διαιτητές που εστάλησαν στην Κωνσταντινούπολη από τον «εκλεκτό», «έσφαξαν» τον Παναθηναϊκό στέλνοντας τους Ρώσους και τα πετροδόλαρά τους στον τελικό της Ευρωλίγκας. Την ίδια στιγμή, το δυνατό χαρτί της διαιτησίας της Euroleague αναζητούσε διόδους διαφυγής και κρυψώνες στα δωματιάκια του «Σινάν Ερντέμ».

Και τώρα που είπαμε ΤΣΣΚΑ... Ο ανθέλληνας της ιστορίας μας δεν είναι μόνος του. Εχει τις πολύτιμες βοήθειες ενός ακόμα προδότη. Ενός ακόμη Έλληνα, αλλά επί της ουσίας και του πρακτέου, ανθέλληνα. Είναι κάποιος που έκανε, κάνει και θα κάνει την ίδια... δουλειά. Ένας ξανθούλης προδότης που προέρχεται από το αντίπαλο δέος. Εχουν, βλέπετε, μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους.

Τα σκάνδαλα είναι πολλά. Πολυποίκιλα. Πολλών αποχρώσεων. Και πολλών νομισμάτων. Μιλάμε για πραγματικό χρηματιστήριο αξιών. Χαμένων αξιών... Ευρώ, ρούβλια, τουρκικές λίρες, δολλάρια... Ολα παίζουν.

Πηγή: newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved