«Ντέρμπι» στις… κούνιες
G-Sports

«Ντέρμπι» στις… κούνιες

Και όμως κόντρα ανάμεσα στους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα υπάρχει και… εκτός γηπέδου.

Και τι εννοούμε με αυτό; Όλοι έχουνε στο μυαλό τους τις αναμετρήσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες που αν μη τι άλλο προσφέρουν θέαμα και τραβούν πάνω τους τα βλέμματα όλου του πλανήτη.

Ωστόσο τον τελευταίο καιρό το «ντέρμπι» έχει μεταφερθεί και εκτός γηπέδου και ειδικά η κόντρα ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Μέσι δεν έχει τελειωμό. Κυρίως για τα ποδοσφαιρικά τους επιτεύγματα και τις κατακτήσεις τους. Η αλήθεια είναι ότι η κόντρα ανάμεσα στους παίκτες της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα έχει πολλές… πτυχές. Θα αναφερθούμε σε τέσσερα από τα μεγάλα αστέρια των Ισπανικών ομάδων, τα οποία έχουν ένα κοινό.

Είναι γονείς, έχουν γιους και έχουν στο πλευρό τους εντυπωσιακές συντρόφους. Μέσι, Ρονάλντο, Νεϊμάρ και Πικέ «κονταροχτυπιούνται» τόσο για τις ετήσιες αμοιβές τους, όσο και για το ποιος έχει στο πλευρό του την πιο όμορφη σύντροφο, αλλά και το ποιος έχει τον πιο όμορφο γιο.

Ξεκινάμε λοιπόν με τα υπέρ και τα κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο σε όλο αυτό. Ο Πορτογάλος έχει καταφέρει μετά τις απαιτήσεις του να αποκτήσει το συμβόλαιο που ήθελε και το οποίο ξεπερνά την αμοιβή του Μέσι. Έχει στο πλευρό του Ιρίνα Σάικ, ένα πανέμορφο μοντέλο από την Ρωσία και ο γιος του θα λέγαμε πως είναι ένα γλυκό παιδάκι αλλά δεν ξεχωρίζει και πολύ από τα άλλα.

Ο Λιονέλ Μέσι υστερεί έναντι του Ρονάλντο στις αμοιβές του, τον κατατροπώνει όμως στους τίτλους. Η σύντροφός του είναι πολύ όμορφη, όχι όμως τόσο όσο του Πορτογάλου άσου. Ο γιος του είναι γλύκας και σίγουρα λίγο πιο όμορφος από αυτόν του μεγάλου του αντιπάλου.

Ο Νεϊμάρ από την άλλη δεν έχει στο πλευρό του μια μόνιμη σύντροφο, ωστόσο οι επιλογές του στις γυναίκες έχουν… «εγκριθεί» και από άλλους ποδοσφαιριστές και έχει πάρει τα εύσημα. Τα χρήματά του είναι λιγότερα από των Μέσι, Ρονάλντο και ο γιος του είναι ένα αρκετά όμορφο παιδάκι. Αυτό θα το κρίνετε εσείς.

Τέλος ο Ζεράρ Πικέ έχει στο πλευρό του την Σακίρα. Για κάποιους πιο όμορφη και πιο sexy από την Ιρίνα Σάικ του Κριστιάνο Ρονάλντο για άλλους όχι. Οι ετήσιες αποδοχές του είναι λιγότερες από των τριών ποδοσφαιριστών που αναφέραμε πριν, αλλά ο γιος του ίσως και να είναι το πιο όμορφο μωρό από τα άλλα τρία παιδάκι.

Τον τελικό νικητή του… «ντέρμπι» πάντως θα τον ανακηρύξετε εσείς ρίχνοντας μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Πιο μωράκι έχει τον πιο επιτυχημένο μπαμπά και πιο είναι το αγοράκι που υπερτερεί στα… σημεία έναντι των άλλων τριών;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved