Τα καυτά ειδύλλια του «The Battle 9»
G-Sports

Τα καυτά ειδύλλια του «The Battle 9»

Ένα βήμα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας βρίσκονται η «Σταρ Ελλάς 2008» Διονυσία Κουκίου και ο Έλληνας πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης.

Το μελλοντικό ανδρόγυνο θα κάνει πρόβα όχι νυφικού αλλά συνεργασίας στο «the Battle 9» που θα διεξαχθεί στις 15 Μαρτίου στο Fever. Αυτή όμως δεν ήταν η μοναδική life style είδηση της βραδιάς καθως και η γνωστή γυμνάστρια Μάντυ Περσάκη επιβεβαίωσε το καυτό ειδύλλιο που ζει με τον πρωταθλητή του κικ μποξινγξ Αλέξανδρο Νικολαίδη. Φαίνεται πως οι «σκληροί» του ρινγκ έχουν πέραση στις όμορφες.

Την παράσταση στο prefight party του «battle 9» της εταιρίας one 2 promotion έκλεψε η εντυπωσιακή Χρυσάνθη Ντάφλα αλλά και οι γνώσεις του κεντρικού παρουσιαστή του Αλφα Αντώνη Σρόιτερ για το ΜΜΑ αλλά και γενικότερα τα μαχητικά αθλήματα παρόν στην λαμπερή βραδιά που διοργανώθηκε στο faro capo του Ν. Ψυχικού με την προσωπική φροντίδα του Αλέξη Λούβαρη. Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 15 Μαρτίου ,αυτή τη φορά πάνω στο ρινγκ για το επόμενο δυναμικό «BATTLE 9» στο FEVER προσφέροντας ακόμη πιο δυνατές μονομαχίες σώμα με σώμα και μεγαλύτερες συγκινήσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved