Αντετοκούμπο: «Οι προπονητές εμπιστεύονται το μπασκετικό iq μου»
G-Sports

Αντετοκούμπο: «Οι προπονητές εμπιστεύονται το μπασκετικό iq μου»

Στο Μιλγουόκι ο Γιάννης Αντετοκούμπο ζει ένα υπέροχο όνειρο.

«Να σου πω κάτι; Ξέρω και το διαπιστώνω καθημερινά ότι τόσο εδώ όσο και στην Ελλάδα όλοι ασχολούνται μαζί μου και είμαι περιζήτητος για συνεντεύξεις και εκδηλώσεις. Μαθαίνω, όμως, καθημερινά να διαχειρίζομαι όλη αυτή την καινούρια κατάσταση, κυρίως τη δημοσιότητα. Δεν ξέρω αν θα κάνω πολλούς φίλους εδώ, αλλά πρέπει να φέρομαι ευγενικά σε όλους, διότι είναι μέρος της δουλειάς μου» τόνισε στο People.

-Όλοι στην ομάδα των Milwaukee Bucks εκφράζουν την κατάπληξη τους για τον υψηλό δείκτη νοημοσύνης σου και για το πόσο γρήγορα και ανώδυνα προσαρμόστηκες. Μεταξύ μας, δεν είναι και πολύ λογικό να βρεθείς ξαφνικά από το Φιλαθλητικό Ζωγράφου και την Α2 στο ΝΒΑ, ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες του κόσμου...

«Οι προπονητές εμπιστεύονται το μπασκετικό iq μου κι αυτό με τιμά πολύ, αλλά κυρίως με βοηθάει να μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός απέναντι στα «θηρία» και να διαχειρίζομαι την καινούρια ζωή μου. Γι' αυτό νομίζω ότι έχω μείνει ο ίδιος άνθρωπος και για τον ίδιο λόγο δεν ανησυχώ μήπως αλλάξει ο χαρακτήρας μου. Νομίζω ότι την μπασκετική νοημοσύνη και αντίληψη τις είχα εκ γενετής, αλλά με βοήθησε πολύ για να τις αναπτύξω ο Φιλαθλητικός. Όσο για το iq που χρειάζεται στη ζωή, το απέκτησα στα δύσκολα χρόνια που πέρασα και με την καθημερινή μάχη της επιβίωσης.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved