Κώστας Φιλιππίδης: «Άλλο η σόουμπιζ και άλλο ο αθλητισμός»
G-Sports

Κώστας Φιλιππίδης: «Άλλο η σόουμπιζ και άλλο ο αθλητισμός»

Το ημερήσιο πρόγραμμα ενός πρωταθλητή είναι υπέρ το δέον γεμάτο με υποχρεώσεις.

«Σπούδασα Οργάνωση και ∆ιοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τώρα κάνω ένα μεταπτυχιακό στο ίδιο πανεπιστήμιο πάνω στη διαφήμιση και την επικοινωνία, αντικείμενα με τα οποία θέλω να ασχοληθώ στο μέλλον. Το Ιδρυμα Λάτση μου καλύπτει τα δίδακτρα και οφείλω να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους γι' αυτή την προσφορά. Οταν κρεμάσω τα παπούτσια μου θα εγκαταλείψω για πάντα τους αθλητικούς χώρους, εφόσον δεν πρόκειται να συνεχίσω να ασχολούμαι ως προπονητής. Αλλωστε είναι κάτι που δεν το έχω σπουδάσει και επομένως δεν το γνωρίζω» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Μιλώντας για τη ζωή του, ο Κώστας Φιλιππίδης λέει ότι «επιστρέφοντας καθημερινά στο σπίτι μου επιδιώκω να γεμίσω τις μπαταρίες μου, να ξεκουραστώ και να χαλαρώσω. Μπορεί να ακούσω μουσική ή να δω κάποια ταινία. ∆εν βγαίνω συχνά έξω και δεν ξενυχτώ – έχω πολύ καιρό να το κάνω αυτό». Φυσικά δεν τρώει πότε junk food, δεν πίνει και σπάνια πηγαίνει διακοπές. «Ολα αυτά δεν τα θεωρώ θυσίες, διότι για μένα ο πρωταθλητισμός δεν έχει τίμημα. Βρίσκομαι στον πρωταθλητισμό από επιλογή και όχι από ανάγκη».
Επίμονα αλλά ευγενικά αρνείται να εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ δεν δίνει τακτικά συνεντεύξεις, διότι, όπως λέει χαρακτηριστικά, «άλλο η σόουμπιζ και άλλο ο αθλητισμός. Θα μπορούσα να βρίσκομαι καθημερινά σε κάποιο τηλεοπτικό πλατό, αλλά τι νόημα έχει; Ο αθλητής τα λέει όλα με τις επιδόσεις του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved