Ο γάμος του Πετρόπουλου με κουμπάρο τον Τζόρβα
G-Sports

Ο γάμος του Πετρόπουλου με κουμπάρο τον Τζόρβα

Στις 21 Ιουνίου, ο άσος του Απόλλωνα Αντώνης Πετρόπουλος παντρεύεται στην Πάρο την αγαπημένη του Ηρώ Καταρά με κουμπάρους τον Αλέξανδρο Τζόρβα και τη σύζυγό του Χρυσαυγή Ατσιδάκου.

Το ζευγάρι, έπειτα από σχέση περίπου επτά ετών, αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Τις ημέρες του Πάσχα, ο επιθετικός του Απόλλωνα και η αγαπημένη του Ηρώ βρέθηκαν στην Πάρο αφενός για να γιορτάσουν με τους δικούς τους ανθρώπους τις άγιες μέρες, αφετέρου για να τακτοποιήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου τους. Η νύφη έχει διαλέξει το νυφικό της και ο γαμπρός το κοστούμι του για εκείνη την ημέρα, που θέλουν και οι δύο να είναι ξεχωριστή. Το μυστήριο θα τελεστεί, σύμφωνα με τη real στη μικρή και γραφική πετρόχτιστη εκκλησία του Αγίου Φωκά στην Παροικιά της Πάρου παρουσία πολλών φίλων και στενών συγγενών. Για όσους γνωρίζουν τη στενή φιλία που συνδέει τον γαμπρό με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα Αλ. Τζόρβα, ήταν σίγουρο πως ο τελευταίος θα στεφάνωνε το ευτυχισμένο ζευγάρι. Επειδή όμως υπάρχει ένα μικρό κώλυμα, κουμπάρα θα είναι και η σύζυγος του Αλέξανδρου, Χρ. Ατσιδάκου. Και αυτό γιατί μπορεί την ημέρα του γάμου ο Αλέξανδρος να πρέπει να βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στη Βραζιλία, αν τελικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, τον επιλέξει ανάμεσα στους παίκτες που θα δώσουν τη δική τους μάχη με τα χρώματα της Ελλάδας στο Μουντιάλ. Στην περίπτωση αυτή, τον Αντώνη και την Ηρώ θα παντρέψει μόνη της η Χρυσαυγή.
Αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές θα βρεθούν εκείνες τις ημέρες στο νησί για τον γάμο, ενώ κάποιοι είναι πιθανό να κάνουν εκεί και τις διακοπές τους. Σίγουρα οι προσκεκλημένοι από τον χώρο του ποδοσφαίρου θα είναι αρκετοί, και βέβαια οι «κολλητοί» του Αντώνη, Γιούρκας Σεϊταρίδης και Σωτήρης Κυργιάκος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved