Τσουρή – Βασιλόπουλος: Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 22 Ιουνίου!
G-Sports

Τσουρή – Βασιλόπουλος: Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 22 Ιουνίου!

Δύο χρονιά μετά τον πολιτικό τους γάμο στη Γλυφάδα, η Μαρία Τσουρή και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας!


«Θα παντρευτούμε στις 22 Ιουνίου, μιας και θα είναι τα δεύτερα γενέθλια του γιου μας, Κωνσταντίνου. Κι εγώ και ο Παναγιώτης θέλουμε να παντρευτούμε και με θρησκευτικό γάμο. Ο γάμος, όμως θα είναι κλειστός, μόνο για τους συγγενείς και τους φίλους μας που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί τη χαρά μας. Το νυφικό μου θα είναι απλό. Δεν είχα ποτέ όνειρο να ντυθώ νύφη. Αυτό που ήθελα ήταν να βρω έναν άνθρωπο και να είμαστε ευτυχισμένοι μαζί», δηλώνει η Μαρία Τσουρή στο περιοδικό ΟΚ!
Και τόνισε: «Γενικά στη ζωή μου, πάντα σπεύδω να εκφράσω τον θαυμασμό μου. Εγώ έκανα το πρώτο βήμα, λέγοντάς του ότι τον θαυμάζω πολύ ως άνθρωπο κι ως αθλητή», λέει και συμπληρώνει, αναφορικά με το τι θαυμάζει στον σύζυγό της «Τα πάντα. Ο Παναγιώτης έχει ένα πακέτο. Είναι καλό παιδί, είναι ευγενικός, έχει για να σε κερδίσει. Στον Παναγιώτη έχω τα πάντα στη ζωή μου, δεν μου λείπει τίποτα».

Ο Παναγιώτης είπε στο περιοδικό ότι ξεχώρισε στην Μαρία τον χαρακτήρα της: «Τον χαρακτήρα της, τον δυναμισμό της, τον τρόπο που μιλάει και συμπεριφέρεται. Όταν μιλήσαμε και είδα πως σκέφτεται και πως λειτουργεί, είπα "Θέλω να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου με αυτή τη γυναίκα". Το αισθάνθηκα από την πρώτη στιγμή που βγήκαμε και μιλήσαμε. Αυτή δε με πίστευε και νόμιζε ότι την κοροϊδεύω. Μου πήρε λίγο καιρό να την πείσω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved