Βασιλόπουλος: «Περιμένω τη στιγμή που θα γυρίσω στο σπίτι για να κοιμηθούμε αγκαλιά»
G-Sports

Βασιλόπουλος: «Περιμένω τη στιγμή που θα γυρίσω στο σπίτι για να κοιμηθούμε αγκαλιά»

Φοβηθήκανε η Μαρία Τσουρή και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μήπως ο γάμος φθείρει τη σχέση τους;

«Οταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου, δεν είναι πια γάμος αλλά οικογένεια Πάντως πιστεύω ότι όταν υπάρχει αγάπη, ο γάμος μπορεί μόνο να βελπώσει τη σχέση» τόνισε στο ΟΚ.
-Παναγιώτης: Δεν ξέρω πώς κάποιοι πιστεύουν οτι «ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα». Όσο πιο πολύ είμαστε μαζί με τη Μαρία τόσο πιο πολύ την ερωτεύομαι. Επειδή είναι τέτοιο το πρόγραμμα μου και απουσιάζω πολλέδ ώρες από το σπίτι, μου λείπει πολύ μέσα στη διάρκεια της ημέρας. Περιμένω λοιπόν τη σηγμή που θα γυρίσω στο σπίτι για να κοιμηθούμε αγκαλιά.»
-Ποιο είναι το μυστικό για να διατηρείτε τον ερωτά σας ζωντανό;
Μαρία: Ο Παναγιώτης κάνει περισσότερα. Δηλαδή δεν περνάει μέρα που να μη μου πει πόσο πολύ του αρέσω, πόσο πολύ μ' αγαπάει. Καθημερινά μου εκφράζει τον θαυμασμό του».
Παναγιώτης: «Προσπαθώ να είμαι όσο πιο τρυφεροί γίνεται μαζί της. Της λέω κάθε μέρα πόσο πολύ μου αρέσει.»
-Ανταλλάσσετε δώρα χωρίς αφορμή;
Μαρία: «Ναι, συχνά. Την τελευταία φορά εγώ του πήρα ένα ρολόι και εκείνος ρούχα. Αλλά ο Παναγιώτης σχεδόν καθημερινά μου κάνει δώρα»
-Γιατί τσακώνεστε συνήθως;
Μαρία: «Για ανούσια πράγματα. Για παράδειγμα, γιατί δεν κατάλαβε ό,τι του είπα ή εγώ δεν κατάλαβα αυτό που εννοούσε. Στα σοβαρά συζητάμε και βρίσκουμε λύσεις. Στα ανούσια πολλές φορές δεν ξέρουμε τον λόγο. Αν με ρωτήσει μετά από πέντε λεπτά γιατί τσακωθήκαμε, θα πω «δεν θυμάμαι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved