Η Amstel τα κάνει όλα μπλε για χάρη της Εθνικής ξεκινώντας από την μπίρα!
G-Sports

Η Amstel τα κάνει όλα μπλε για χάρη της Εθνικής ξεκινώντας από την μπίρα!

Η Amstel ανακοίνωσε την ανανέωση της χορηγίας στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου σε μια βραδιά που επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη

Την Πέμπτη 5 Ιουνίου, η αυλή του bar-restaurant Balthazar «ντύθηκε» στα μπλε για το πάρτι που διοργάνωσε η Amstel για χάρη της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου. Λίγο πριν την έναρξη της τελικής φάσης του Παγκόσμιου Κυπέλου, η Amstel εμπνεύστηκε από το εθνικό μας χρώμα, το μπλε, και προς τιμή της Εθνικής τα... έκανε κυριολεκτικά όλα μπλε! Η κορύφωση της βραδιάς έφτασε με την ανακοίνωση της ανανέωσης της χορηγίας και της στήριξης της Amstel στην Εθνική για 4 χρόνια, από εκπροσώπους της μάρκας και της ΕΠΟ, η οποία συνοδεύτηκε από μία μεγάλη έκπληξη που άφησε... «άφωνους» όλους τους προσκεκλημένους.

Η Amstel, θέλοντας να τιμήσει τους Έλληνες Διεθνείς τα έκανε όλα μπλε και - αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη βραδιά - δημιούργησε την 1η μπλε μπίρα στην Ελλάδα δείχνοντας έμπρακτα το πάθος της για την Εθνική! Κατάφερε να αλλάξει το ξανθό χρώμα της μπίρας σε μπλε, συμβολίζοντας με αυτόν τον μοναδικό τρόπο την στήριξη της Amstel στην προσπάθεια των παικτών στη Βραζιλία και στέλνοντας τις ευχές της για καλή επιτυχία.
Παρουσιαστές ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Γιώργος Θαναηλάκης,
Οι celebrities που βρέθηκαν στο event και ήταν πολλοί, όπως η κούκλα Έλενα Παπαβασιλείου, ο Ηλίας Βρεττός, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι Otherview, ο Άλεξ Κάβδας και πολλοί άλλλοι, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν την πρωτότυπη ενέργεια της Amstel, απόλαυσαν την μπλε μπίρα και έστειλαν τις ευχές τους στους παίκτες που αντιμετωπίζουν τη μεγάλη πρόκληση των τελικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλου Ποδοσφαίρου, στη Βραζιλία. Τα hashtag #pamegiamiampira και #amstel_mple πήραν φωτιά στα social media και δικαίως αφού η ιδέα της Amstel ήταν πραγματικά πρωτότυπη και πολύ δημιουργική.
Η γιορτή για χάρη της αγαπημένης ομάδας όλων των Ελλήνων κράτησε μέχρι αργά και θα την θυμούνται για καιρό όσοι βρέθηκαν εκεί αφού πραγματικά έκανε πάταγο.
Η Amstel συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου και το απέδειξε για μια ακόμη φορά, κάνοντας τα για χάρη της όλα μπλε, ακόμα και την μπίρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved