Αθανασιάδης-Γκουγκούση: Ρομαντική απόδραση στη Μύκονο!
G-Sports

Αθανασιάδης-Γκουγκούση: Ρομαντική απόδραση στη Μύκονο!

Λίγες ξέγνοιαστες ημέρες στο Νησί των Ανέμων πέρασε ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια στον χώρο της σόουμπιζ.

Ο λόγος για τον Στέφανο - Κλάους Αθανασιάδη και την Ντόρα Γκουγκούση, οι οποίοι, δείχνουν να είναι το ίδιο ευτυχισμένοι με τον πρώτο καιρό που αποφάσισαν να είναι μαζί.
Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, θέλησε να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει από τους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς του και μαζί με την αγαπημένη του έφυγαν για το Νησί των Ανέμων. Οπως και πέρυσι το καλοκαίρι, έτσι και φέτος το ζευγάρι, σύμφωνα με τη real, επέλεξε τη Μύκονο για τις διακοπές του, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα στην αγαπημένη του παραλία, την Ψαρρού. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητοι, όχι μόνο λόγω της αναγνωρισιμότητας του ποδοσφαιριστή του «δικέφαλου του Βορρά», αλλά και εξαιτίας της εντυπωσιακής εμφάνισης της Ντόρας με μπικίνι στην παραλία, κάτι που έκανε πολλά ζευγάρια μάτια να στραφούν πάνω της. Αλλωστε, η όμορφη αγαπημένη του διεθνή ποδοσφαιριστή, η οποία προέρχεται από γνωστή επιχειρηματική οικογένεια, δεν περνά ποτέ απαρατήρητη, αφού θεωρείται μία από τις πιο σικ παρουσίες.
Οι δυο τους, πάντως, από την πρώτη στιγμή που αποφάσισαν να είναι μαζί, θέλουν να κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, αποφεύγοντας να μιλούν για τη σχέση τους, την οποία θέλουν να κρατούν μακριά από τα φωτογραφικά φλας και τους δημοσιογράφους. Οσοι τους συναναστρέφονται μιλούν για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, που απολαμβάνει τον έρωτά του και, αν κρίνουμε από τα τρυφερά ενσταντανέ τους στη Μύκονο, τότε σίγουρα αυτή η σχέση έχει πολύ μέλλον...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved