Ξαφνικός χωρισμός για τον πορτιέρο του Ολυμπιακού!
G-Sports

Ξαφνικός χωρισμός για τον πορτιέρο του Ολυμπιακού!

Τις τελευταίες εβδοµάδες κυκλοφορεί έντονη φηµολογία όσον αφορά τον γάµο της Μάρτα Ντοµίνγκεζ και του τερµατοφύλακα του Ολυµπιακού Ροµπέρτο Χιµένεθ, που τους θέλει να βιώνουν µια πολύ σοβαρή κρίση, η οποία και τους έχει αναγκάσει να βρίσκονται χωριστά ο ένας από τον άλλον.

Μια φηµολογία που εντάθηκε και µέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης που διατηρούν και οι δύο στο διαδίκτυο και ειδικά της Μάρτα. Ως γνωστόν, είναι µεγάλη φαν του Instagram και του Twitter. Στο πρώτο «ανέβαζε» και «ανεβάζει» συνεχώς φωτογραφίες. Όμως από την αρχή του φετινού καλοκαιριού δεν «ανέβασε», όπως συνήθιζε παλιότερα, ούτε µία φωτογραφία µε τον Ροµπέρτο. Αντιθέτως, «κατέβασε» από το προφίλ της και όλες όσες ήταν µαζί. Ούτε φωτογραφίες, ούτε αναφορές για τον άνθρωπο µε τον οποίο ήταν συνεχώς µαζί. Αντ' αυτού, «ανέβαζε» συνεχώς φωτογραφίες που ήταν µόνη της από διάφορα καλοκαιρινά θέρετρα της Ισπανίας, όπου απολάµβανε τον ήλιο και τη θάλασσα. Ο Ροµπέρτο απών από παντού. Το ίδιο ισχύει και για τον Ισπανό τερµατοφύλακα του Ολυµπιακού. Καµία αναφορά στη Μάρτα. Φυσικά, µόνο στα παιδιά του, µε τα οποία «ανέβασε» µερικές υπέροχες φωτογραφίες. Τα µοναδικά θηλυκά µε τα οποία έχει σχετικά πρόσφατες φωτογραφίες στο προφίλ του στο Instagram ο Ροµπέρτο είναι η κόρη του και η µητέρα του. Μάλιστα, ενώ παλιότερα οι δυο τους είχαν κοινή σελίδα στο Τwitter, εκείνος την «κατέβασε» και δηµιούργησε µία δική του, χωρίς καµία αναφορά στη γυναίκα της ζωής του, όπως χαρακτηριστικά την ανέφερε στο φιλικό του περιβάλλον όποτε µιλούσε γι' αυτήν. Κάπως έτσι άρχισαν να αναρωτιούνται πολλοί τι ακριβώς συµβαίνει µε το ζευγάρι.
Σίγουρα, πάντως, το φετινό καλοκαίρι ο Ροµπέρτο και η Μάρτα δεν το πέρασαν µαζί. Εκείνη από τις αρχές του καλοκαιριού βρισκόταν στην Ισπανία για διακοπές. Από τις φωτογραφίες που «ανέβαζε» στον προσωπικό λογαριασµό της στο Instagram η πρώην Μις Τενερίφη έδειχνε να περνά µοναδικά, ποζάροντας µε αποκαλυπτικά µπικίνι που αναδείκνυαν την τέλεια σιλουέτα της, απολαµβάνοντας άλλοτε τον ήλιο στο σχεδόν εξωτικό Μπελίζ της Ισπανικής Ριβιέρα και άλλοτε δροσερά κοκτέιλ µε φίλους σε πεντάστερα ξενοδοχεία της Μαρµπέλια, ζώντας την κάθε στιγµή της µε ευχαρίστηση. Τον Ιούλιο είχε µαζί της και τα δύο παιδιά τους, την 5χρονη Μπελίσα και τον µόλις δύο ετών Εντσο. Τα παιδιά επέστρεψαν στις αρχές Αυγούστου στην Αθήνα και γι' αυτό βρίσκονται στη χώρας µας και οι γονείς του Ροµπέρτο.
Οι «ψίθυροι» κάνουν λόγο για πολύ σοβαρή κρίση ανάµεσά τους, που έχει κλονίσει τις ισορροπίες στον γάµο τους.
Οι δικοί τους άνθρωποι αλλά και όσοι υπήρξαν, έστω και για λίγο, αυτόπτες µάρτυρες του µεγάλου έρωτα που έδεσε το ζευγάρι εύχονται αυτή η κρίση να αποτελεί σε λίγο καιρό παρελθόν και όλα να επιστρέψουν στις παλιές ισορροπίες για το ζευγάρι. Κανείς δεν µπορεί να αποκλείσει το ενδεχόµενο, σύμφωνα με τη real, σύντοµα να ξαναδούµε την όµορφη Μάρτα στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης» να εµψυχώνει, έστω και µόνο µε την παρουσία της, τον άντρα της ζωής της, καθώς τα συναισθήµατα που τους έφεραν κάποτε κοντά είναι πολύ δυνατά για να επιτρέψουν σε µια κρίση να τους φτάσει στον οριστικό χωρισµό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved