Οι γονείς της Ρίβα θέλουν συνάντηση με τον Πιστόριους για να πάρουν απαντήσεις
G-Sports

Οι γονείς της Ρίβα θέλουν συνάντηση με τον Πιστόριους για να πάρουν απαντήσεις

Τραγικές φιγούρες όλο αυτό τον καιρό στην δίκη του Όσκαρ Πιστόριους ήταν οι γονείς της άτυχης Ρίβα Στέενκαμπ.

Τώρα που η δίκη τελείωσε και απομένει μόνο η ανακοίνωση της τελικής απόφασηε, οι γονείς του μοντέλου που δολοφονήθηκε ζητούν να δουν τον Πιστόριους από κοντά και να πάρουν τις απαντήσεις που δεν πήραν στο δικαστήριο.
«Πριν τον συγχωρήσω, πριν του συγχωρήσω οτιδήποτε, θέλω πρώτα να του μιλήσω» είπε σε συνέντευξή του λίγο αφού άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου ο πατέρας της Ρίβα, Μπάρι Στέενκαμπ, ενώ η μητέρα της δήλωσε: «Δεν είναι ωραίο, ή τίποτα παρόμοιο, αλλά θα ήθελα να καθήσω και να του μιλήσω. Και είμαι σίγουρος πως θα βγει κάτι από αυτό. Εκείνος είχε ζητήσει κάποια στιγμή να μας μιλήσει, αλλά δεν ήμασταν έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Στην πραγματικότητα δεν θέλεις να μιλήσεις σε κάποιον που έκανε στο παιδί σου κάτι τέτοιο. Δεν λέω πως θα τον συγχωρήσω μετά την κουβέντα, αλλά νομίζω πως θα βοηθήσει».
Νιώθουν δικαιωμένοι με την απόφαση του δικαστηρίου; «Όχι, σίγουρα όχι. Είμαστε πολύ, πολύ απογοητευμένοι. Και πολύ στενοχωρημένοι, γιατί το θέλαμε αυτό για τη Ρίβα, θέλαμε δικαιοσύνη. Πέθανε με έναν φριχτό θάνατο, οδυνηρό, φρικτό θάνατο. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς πίστεψαν ότι επρόκειτο για ατύχημα». «Ήθελα την αλήθεια, δεν νομίζω πως μάθαμε την αλήθεια».


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved