Γιούρκας Σεϊταρίδης: «Θα προτιμούσα να κάνω παιδιά και να μην παντρευτώ ποτέ»
G-Sports

Γιούρκας Σεϊταρίδης: «Θα προτιμούσα να κάνω παιδιά και να μην παντρευτώ ποτέ»

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης απαντά σε όλα. Ένας ποδοσφαιριστής χρειάζεται τη συναισθηματική σταθερότητα που χαρίζει μια μόνιμη σχέση;

«Εξαρτάται. Παίζουν ρόλο οι συγκυρίες, το timing και ο άνθρωπος που θα γνωρίσεις. Αν είσαι καλά με τον εαυτό σου, δεν έχεις ανάγκη από κανένα στήριγμα. Πολλές φορές μια γυναίκα μπορεί να σε ρίχνει ψυχολογικά κι αυτό να σε πηγαίνει πίσω. Αντί να σε κρατάει ήρεμο, να σε έχει συνεχώς θυμωμένο και αγχωμένο. Προσωπικά, δεν το έχω νιώσει και για όσο διάστημα ήμουν στο εξωτερικό δεν είχα την ανάγκη να έχω και την κοπέλα μου μαζί» τόνισε στο People.
-Έχεις συζήσει ποτέ;
«Ναι, και ήμασταν μια χαρά, πέρασα όμορφα. Έκανα και πολλές υποχωρήσεις, ήμουν εντάξει. Είχαμε κοινά ενδιαφέροντα, ωραία ήταν. Δεν ήμασταν, όμως, για παραπάνω, δηλαδή να παντρευτούμε, οπότε χωρίσαμε.»
-Έχεις φτάσει κοντά στο γάμο;
«Όχι. Κάποια στιγμή νομίζω πως θα γίνει κι αυτό. Οι γονείς μου σίγουρα θέλουν να με δουν παντρεμένο, κι εμένα και την αδελφή μου. Νιώθω πως ο γάμος πλέον έχει χάσει τη σημασία που είχε παλιά. Θα προτιμούσα να κάνω παιδιά και να μην παντρευτώ ποτέ. Το λογικό είναι να είσαι το ίδιο με το σύντροφό σου, είτε είστε παντρεμένοι είτε όχι. Αν και οι περισσότεροι φίλοι μου μου λένε ότι τα πράγματα αλλάζουν. Αλλάζουν οι γυναίκες τους!
-Σε φλερτάρουν μέσω social media;
«Μπορεί κάποια κοπέλα να είναι θαυμάστρια, να μου στείλει ένα ευγενικό μήνυμα και να της απαντήσω. Σίγουρα με φλερτάρουν, αλλά όσες το κάνουν επιθετικά ή υπερβολικά δεν παίρνουν απάντηση. Πάντως, όταν μου στέλνουν μηνύματα σε γιορτές και γενέθλια, χαίρομαι πολύ και προσπαθώ να απαντάω στον καθένα ξεχωριστά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved