Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής μπλεγμένος σε διακίνηση ναρκωτικών
G-Sports

Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής μπλεγμένος σε διακίνηση ναρκωτικών

Δεν υπάρχει φίλαθλος στον πλανήτη που να μην ξέρει το όνομά του. Έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης και έχει υπάρξει ίνδαλμα για παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Έχει φορέσει και την φανέλα της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας και κάποτε αποτελούσε τον φόβο και τον τρόμο για τις αντίπαλες άμυνες. Ο λόγος για τον 32χρονο σήμερα Αντριάνο, ο οποίος βλέπει όχι μόνο την καριέρα του να παραπαίει αλλά και την προσωπική του ζωή. Αυτή την φορά φέρεται να είναι μπλεγμένος σε διακίνηση ναρκωτικών!
Όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα Μέσα, αντιμετωπίζει την κατηγορία της συνεργίας σε διακίνηση ναρκωτικών. Το 2008 είχε αγοράσει μια μηχανή. Έπειτα την έδωσε στη μητέρα ενός γνωστού εμπόρου ναρκωτικών, του Πάουλο Ροτζέριο ντε Σόουζα Παζ. Το κακό όμως δεν είναι ότι την έδωσε, αλλά ότι αυτή η μηχανή χρησιμοποιήθηκε για διακίνηση ναρκωτικών σε μία από τις φαβέλες του Ρίο, ενώ στη συνέχεια ήρθε στην κατοχή της συμμορίας «Κομάντο Βερμέλιο». Οι εισαγγελείς δεν έχουν βγάλει ένταλμα σύλληψης για την ώρα, αλλά ζήτησαν την κατάσχεση του διαβατηρίου του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved