Ο Πύρρος Δήμας παρακολουθεί περήφανος την κόρη του στην κωπηλασία
G-Sports

Ο Πύρρος Δήμας παρακολουθεί περήφανος την κόρη του στην κωπηλασία

Στους αγώνες κωπηλασίας εσωτερικού χώρου βρέθηκε ο χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της δεύτερης κόρης του, της 15χρονης Μαρίας, να πλασαριστεί μέσα στη δεκάδα της κατηγορίας της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Secret, το 10ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας σε σάλα διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο γυμναστήριο του Αγίου Ιωάννη Ρέντη και ανάμεσα στους δεκάδες αθλητές που πήραν μέρος ήταν και η μικρότερη κόρη του Πύρρου Δήμα, η οποία είναι αθλήτρια του ΕΝΟΑ.
Στο πλευρό της ήταν οι γονείς της και τα αδέλφια της, που βρέθηκαν στο γήπεδο για να την εμψυχώσουν. Κάθισαν στις κερκίδες και πολύ διακριτικά παρακολουθούσαν τη 15χρονη Μαρία.
Κάπου στη μέση των αγώνων ο Βασίλης Πολύμερος κάλεσε στο κέντρο του γηπέδου τον Πύρρο Δήμα να μιλήσει, ωστόσο ο πάντα χαμηλών τόνων αθλητής και βουλευτής αρκέστηκε να ευχηθεί στους συμμετέχοντες καλή επιτυχία, τονίζοντας πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός. Ακόμη πιο χαμηλό προφίλ κράτησε η μητέρα της Μαρίας και σύζυγος του Πύρρου Δήμα, Αναστασία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved