Παναθηναϊκός: Το πρόβλημα των εκτός κι η ευκαιρία!
G-Sports

Παναθηναϊκός: Το πρόβλημα των εκτός κι η ευκαιρία!

Ο Παναθηναϊκός έχει 30% επιτυχίας μακριά από τη Λεωφόρο και το Onsportsαναλύει την ευκαιρία για... 12ποντο των «πράσινων» ως την επόμενη έξοδο από το «σπίτι» τους.


Μια ακόμα ευκαιρία να κάνει πειστική εμφάνιση και νίκη έχασε στη Νέα Σμύρνη οΠαναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» αυτή τη φορά δεν είχαν την μέτρια – ως κακή κατά περίσταση – εικόνα άλλων αγώνων μακριά από την έδρα τους, όμως, έχασαν ένα... τσουβάλι ευκαιρίες και δεν μπόρεσαν να κάνουν την ανατροπή κόντρα στον Πανιώνιο. Μάλιστα, θα μπορούσαν να χάσουν και το ματς αν ο Κολοβός δεν γινόταν θύμα του Στιλ στην εκτέλεση πέναλτι του 86' την οποία απέκρουσε εντυπωσιακά ο Άγγλος.
Η ιστορία του αγώνα με τον Πανιώνιο, ωστόσο, ήρθε να προστεθεί σε μια ήδη γνωστή και... πονεμένη για τους «πράσινους» κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται πάρα πολύ να πάρει πόντους μακριά από τη Λεωφόρο, αφού στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του έχει πάρει μόλις τρεις βαθμούς. Σε παιχνίδια-φωτιά μακριά από το «σπίτι» του το «τριφύλλι» δεν μπορεί να πάρει τις νίκες με την ίδια ευκολία κι αυτό είναι κάτι που οι «πράσινοι» οφείλουν να εξετάσουν σοβαρά, αν θέλουν να παραμείνουν μέχρι τέλους στον «μαραθώνιο» για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved