Το συγκινητικό μήνυμα του Σαμαρά για τον μικρό Jay: «Εγώ και εσύ είμαστε το ίδιο τώρα!»
G-Sports

Το συγκινητικό μήνυμα του Σαμαρά για τον μικρό Jay: «Εγώ και εσύ είμαστε το ίδιο τώρα!»

Στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της Hamilton και της στις 17/1, ο Jay στο ημίχρονο χτύπησε ένα πέναλτι και όλο το γήπεδο τον αποθέωσε.

Η Celtic νίκησε 0-2 τελικά, ενώ η Hamilton στο twitter της έγραψε πως το παιχνίδι έληξε 0-3 (καταμετρώντας και το γκολ του Jay). Σε αυτό τον αγώνα ο Jay είχε πάει και στα αποδυτήρια και των δύο ομάδων ως «προπονητής» δίνοντας οδηγίες στους ποδοσφαιριστές. Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Σκωτίας στη λίστα με τα καλύτερα γκολ του μήνα (ώστε να ψηφίσει το κοινό ποιο είναι το νο.1) συμπεριέλαβε και το γκολ του Jay. Η ψηφοφορία έγινε με comments στο facebook και στο youtube με το γκολ του Jay να αναδεικνύεται πρώτο!
Ο Γιώργος Σαμαράς αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την αγάπη του προς τον Jay, δημιούργησε ένα video και ανακοίνωσε το γεγονός πως ο Jay κέρδισε το βραβείο για το 'Καλύτερο Γκολ του Μήνα Ιανουαρίου' για το πρωτάθλημα Σκωτίας, σε συνεργασία με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σκωτίας!
Το video αυτό το μοιράστηκε ο Γιώργος Σαμαράς στην επίσημη σελίδα του στο facebook δηλώνοντας: «Αγαπημένε μου Jay, Εγώ και εσύ είμαστε το ίδιο τώρα! Πετυχαίνουμε goals! Με μεγάλη χαρά σου ανακοινώνω ότι κέρδισες το goal του μήνα! Τα κατάφερες με επιτυχία και αξίζεις πολλά συγχαρητήρια! Σου στέλνω την αγάπη μου και θα τα ξαναπούμε σύντομα! #friendship #success #love #goalofthemonth #winner»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved