Έρρικα Πρεζεράκου: «Είναι δυστυχείς όσοι ακυρώνουν, κάποιες πλευρές  τους»
G-Sports

Έρρικα Πρεζεράκου: «Είναι δυστυχείς όσοι ακυρώνουν, κάποιες πλευρές τους»

Στη φιλοσοφία της γυμναστικής που κάνει η Έρρικα Πρεζεράκου εντάσσονται το γέλιο, η χαρά, η εκτόνωση των αισθήσεων και των διαισθήσεων.

«Ζούμε σε ένα περιβάλλον όπου δεν μας επιτρέπεται να είμαστε φυσικοί. Αν ουρλιάξω από χαρά ή στεναχώρια, οι τρεις στους τέσσερις θα πουν «είναι τρελή». Δεν εκδηλώνουμε τα συναισθήματα μας. Μεγαλώνουμε με πρέπει. Αυτό μας μπλοκάρει και μας καταπιέζει» τόνισε στο ΕΓΩ.
- Πότε ξεκίνησες να εκτονώνεις τα συναισθήματα σου;
«Από πολύ μικρή ηλικία. Η φύση μας εμπεριέχει όλο τα στοιχεία. Κάθε άνθρωπος είναι και καλός και κακός. Και όμορφος και άσχημος. Και γενναιόδωρος και μίζερος... Σε όποιο στοιχείο εστιάζει, αυτό μεγεθύνεται. Είναι δυστυχείς όσοι ακυρώνουν, κάποιες πλευρές τους. Είναι σαν να αποκόβεις από την ολότητα σου κομμάτια σου. Είμαι και καλός και κακός και συνειδητά επιλέγω τι από τα δύο θα υπερισχύσει, αν θα βοηθήσω, π.χ., τον άλλον όταν χρειαστεί.»
- Πότε αποδέχτηκες τα κομμάτια σου;
«Είναι μια διαδρομή που κάνεις σε όλη τη ζωή. Ευγνωμονώ όσους έχουν χειροκροτηθεί κάθε μου προσπάθεια, αλλά ακόμα περισσότερο όσους με έφεραν αντιμέτωπη με τις εσωτερικές μου συγκρούσεις, γιατί έτσι εξελίχθηκα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved