Έρρικα Πρεζεράκου: «Μετά το Dancing συνάντησα ανθρώπους που προσπάθησαν να με εκμεταλλευτούν»
G-Sports

Έρρικα Πρεζεράκου: «Μετά το Dancing συνάντησα ανθρώπους που προσπάθησαν να με εκμεταλλευτούν»

Η Έρρικα Πρεζεράκου μιλά για την ζωή. Ποιο θεωρεί ότι είναι το λάθος των περισσότερων ανθρώπων;

«Φοβούνται να υποστηρίξουν τη μοναδικότητα και την καινοτομία τους. Κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να είναι ανελεύθερος λόγω κάποιου άλλου, κανείς δεν μπορεί να μας περιορίσει, παρά μόνο ο εαυτός μας. Έχω την επιλογή να πω «Αξίζω κάτι καλύτερο». Όλες οι λύσεις υπάρχουν μέσα σου. Χρειάζεται να ακούσεις τον εαυτό σου, να συνειδητοποιήσεις ποιος είσαι και πού θέλεις να πας» τόνισε στο ΕΓΩ.
- Ποια πιστεύεις ότι είναι η αποστολή σου;
«Να συντονίζω τους ανθρώπους στη χαρά.»
-Τι αγαπάς και τι φοβάσαι στη ζωή σου;
«Αγαπώ πολύ τους ανθρώπους και θέλω να τους φροντίζω. Όποτε φοβάμαι, λέω «Όσοι είστε εκεί επάνω πάρτε με μια αγκαλιά και φροντίστε με ώστε να είμαι ασφαλής».
-Στεναχωριέσαι;
«Σαν μικρό παιδί. Όταν συμβαίνει, νιώθω πως μόνο εγώ μπορώ να παρηγορήσω το παιδί που υπάρχει μέσα μου. Σκέφτομαι τι με διδάσκει ο άνθρωπος που με πλησιάζει. Δεν γίνεται τίποτα τυχαία. Μετά το «Dancing» υπήρχαν άνθρωποι στη ζωή μου τους οποίους σε καμία περίπτωση δεν θα «δονούσα» πριν. Λέγεται πως όσο μεγαλ¬τερο είναι το φως τόσο μεγαλώνει και η σκιά. Μπορεί να έρθουν στη ζωή σου άνθρωποι και καταστάσεις που δεν έχουν τη δική σου αγνή πρόθεση.»
- Προσπάθησαν να σε εκμεταλλευτούν;
«Μετά το Dancing συνάντησα και ανθρώπους που προσπάθησαν να με εκμεταλλευτούν. Κάποιοι μπορεί να το κατάφεραν σε ένα επίπεδο, αλλά αυτό είναι και το μάθημα. Το σίγουρο είναι ότι τους ευγνωμονώ. Με έκαναν πιο δυνατή .Έκανα ν ακόμα πιο ξεκάθαρο το στόχο μου. Πιστεύω πολύ στο συμπαντικό δίκαιο. Αργά ή γρήγορα, ό,τι δίνεις επιστρέφεται.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved