Η οικογενειακή ευτυχία του Τζίμι Ντουρμάζ
G-Sports

Η οικογενειακή ευτυχία του Τζίμι Ντουρμάζ

Περασμένα ξεχασμένα για τον άσο των «ερυθρολεύκων» Τζίμι Ντουρμάζ, που πλέον δείχνει να έχει ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που προέκυψαν, μία με τον τραυματισμό του και μία με το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα η σύζυγός του Γκαμπριέλα.

Πλέον η ζωή του είναι γεμάτη από τα παιδικά γέλια τής μόλις δύο ετών κόρης του Νοβαλί, αλλά και από την αγάπη που μοιράζεται με τη σύντροφό του.
Σε αυτή τη διάθεση απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός πριν από λίγες ημέρες την οικογένεια Ντουρμάζ σε μια βόλτα της στο κέντρο της Γλυφάδας, λίγες μόλις εικοσιτετράωρα μετά τα 26α γενέθλια του άσου του Ολυμπιακού, τα οποία θέλησε να γιορτάσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο Τζίμι, η Γκαμπριέλα και η Νοβαλί εθεάθησαν, σύμφωνα με τη real, να κάνουν περίπατο, απολαμβάνοντας τις πρώτες ανοιξιάτικες ημέρες. Η μικρή Νοβαλί, κατά τη διάρκεια της βόλτας, δεν σταμάτησε να τρέχει και να παίζει, δείχνοντας την ανεξάντλητη ενέργεια και τη χαρά της και χαρίζοντας στιγμές ευτυχίας στους γονείς της. Τέτοιες ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές έχει ανάγκη να ζει ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος πέρασε έναν εξαιρετικά δύσκολο χειμώνα.
Πριν από λίγους μήνες ανησύχησε ιδιαίτερα με την κατάσταση της υγείας της γυναίκας του, η οποία διαγνώστηκε με σοβαρή πνευμονία που είχε προκαλέσει πρόβλημα και στη λειτουργία του ήπατος. Και όταν πλέον εκείνη ήταν καλά και ο Τζίμι Ντουρμάζ πήρε μια βαθιά ανάσα ανακούφισης, ήρθε ο δικός του τραυματισμός στο γόνατο για να του στερήσει την παρουσία του στα γήπεδα. Έχοντας πλέον πάψει να πονάει και ελπίζοντας πως σύντομα θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, ο άσος του Ολυμπιακού μπορεί ξανά να χαμογελά, έχοντας στο πλάι του τις δύο γυναίκες της ζωής του, οι οποίες και στάθηκαν το μεγαλύτερο στήριγμά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved