O Λιαδέλης είναι ξανά ερωτευμένος! Και δεν είναι η Σαμπρίνα!
G-Sports

O Λιαδέλης είναι ξανά ερωτευμένος! Και δεν είναι η Σαμπρίνα!

Μία νέα γυναίκα έχει μπει στη ζωή του Παναγιώτη Λιαδέλη και μονοπωλεί εδώ και λίγο καιρό το ενδιαφέρον του. Την ώρα που δημοσιεύματα έκαναν λόγο για επανασύνδεσή του με την πρώην σύζυγό του, Σαμπρίνα, εκείνος απολάμβανε τη συντροφιά μίας γοητευτικής Θεσσαλονικιάς, της Ελένης Θεοδωρίδου.

Η γνωριμία τους, σύμφωνα με τη real, έγινε πριν από μερικούς μήνες στη συμπρωτεύουσα. Βρέθηκαν σε κοινή παρέα και από την πρώτη στιγμή διαπίστωσαν ότι υπήρχε μια ιδιαίτερη χημεία ανάμεσά τους. Και παρά τη χιλιομετρική απόσταση που γνώριζαν από την πρώτη στιγμή πως θα τους χωρίζει, μιας και εκείνη ζει μόνιμα στη συμπρωτεύουσα και εκείνος στον Βόλο, όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, δεν αντιστάθηκαν στην έλξη που ένιωσαν ο ένας για τον άλλον.
Από τότε, οι επισκέψεις του πρώην μπασκετμπολίστα στη Θεσσαλονίκη πύκνωσαν και οι κοινές εμφανίσεις τους σε πολυσύχναστα στέκια της πόλης άρχισαν να «φουντώνουν» τις φήμες περί ειδυλλίου ανάμεσά τους. Η Ελένη Θεοδωρίδου, η οποία έχει και εκείνη στο ενεργητικό της ένα διαζύγιο, είναι μια πολύ δραστήρια γυναίκα με έντονη προσωπικότητα που από την πρώτη στιγμή τράβηξε το ενδιαφέρον του πρώην μπασκετμπολίστα. Είναι από τις γυναίκες που δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο με την εξωτερική τους εμφάνιση, η οποία σε συνδυασμό με τον εξωστρεφή χαρακτήρα της δημιουργεί ένα εκρηκτικό και πολύ ενδιαφέρον μείγμα για κάθε άντρα. Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορο τον Παναγιώτη Λιαδέλη, ο οποίος έμεινε αρκετά χρόνια μόνος, μετά το πολύκροτο διαζύγιό του από την τραγουδίστρια με την οποία, για χάρη του γιου τους πλέον, διατηρούν άψογες σχέσεις. Ωστόσο, τόσο η Ελένη, η οποία στο παρελθόν έχει ασχοληθεί ενεργά με τις επιχειρήσεις που διατηρούσε με τον πρώην σύζυγό της, όσο και ο Παναγιώτης δεν θέλουν να μιλούν για αυτό που πραγματικά τους συνδέει, προτιμώντας να αφήσουν τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved