Ο Κώστας Μήτρογλου ντύνεται γαμπρός! (φωτό)
G-Sports

Ο Κώστας Μήτρογλου ντύνεται γαμπρός! (φωτό)

Μία από τις οµορφότερες στιγµές της ζωής τους ετοιµάζονται να ζήσουν ο «πιστολέρο» του Ολυµπιακού Κώστας Μήτρογλου και η αγαπηµένη του Νίκη.

Το ζευγάρι, έπειτα από εννέα χρόνια σχέσης, αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Αν και αρχικά επιθυµούσαν ο γάµος τους να γίνει µέσα στο καλοκαίρι, τελικά αποφάσισαν γίνει τα ερχόµενα Χριστούγεννα. Ουσιαστικά, σύμφωνα με τη real, δεν πρόκειται να αλλάξει απολύτως τίποτα στη ζωή του ζευγαριού, αφού ζει σαν παντρεµένο, ειδικά από τότε που αποφάσισε να µοιραστεί την ίδια στέγη. Από τότε, η όµορφη αγαπηµένη του είναι ο φύλακας άγγελός του και τον ακολουθεί παντού.
Το ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει τις πρώτες προετοιµασίες, ωστόσο δεν θέλει να διαρρεύσουν λεπτοµέρειες για τον γάµο του, τον οποίο σκοπεύει να µοιραστεί µόνο µε στενούς φίλους και συγγενείς.
Μέχρι τότε, ο Κώστας και η Νίκη χαίρονται τον έρωτά τους αλλά και ξέγνοιαστες στιγµές στον ήλιο, αυτές τις πρώτες όµορφες ηµέρες της άνοιξης. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι πριν από λίγες ηµέρες να κάνει βόλτες στον Αστέρα Βουλιαγµένης και να απολαµβάνει την ηρεµία και τη γαλήνη του τοπίου µε φόντο τη θάλασσα. Ντυµένοι κάζουαλ, περπάτησαν για αρκετή ώρα και όταν ο άσος του Θρύλου έδειξε να κουράζεται λόγω του τραυµατισµού που τον ταλαιπωρεί εδώ και λίγο καιρό, αποφάσισαν να κάνουν ηλιοθεραπεία στις ξαπλώστρες.
Όσοι τους γνωρίζουν λένε πως επιθυµία και των δύο είναι να παραµείνουν στην Ελλάδα, όµως τίποτα δεν είναι ακόµα βέβαιο. Με το φινάλε της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα γυρίσει στο Λονδίνο αφού ανήκει στην οµάδα της Φούλαµ και µαζί µε τον βρετανικό ποδοσφαιρικό σύλλογο θα συζητήσουν για την οµάδα που θα τον έχει στο δυναµικό της την επόµενη χρονιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved