Μιχάλης Ζαμπίδης: Γιατί αποφάσισε να σταματήσει;
G-Sports

Μιχάλης Ζαμπίδης: Γιατί αποφάσισε να σταματήσει;

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του. Γιατί;

«Μετά από 24χρόνια και 177 αγώνες στα πιο σκληρά ρινγκ του κόσμου, αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη που δεν έχω κάποιον σοβαρό τραυματισμό ή που δεν συνέβη κάτι βίαιο ώστε να μην μπορώ πιάνα κάνω αυτό το οποίο από μικρό παιδί αγαπώ και στο οποίο πιστεύω. Ήρθε η στιγμή που μου δίνεται η ευκαιρία να κρεμάσω τα γάντια μου ενώ είμαι ακόμη σε πολύ καλή αθλητική κατάσταση και μπορώ να αγωνίζομαι με οποιονδήποτε. Να προστατέψω τον εαυτό μου από τις κυριολεκτικά σκληρές μάχες προχωρώντας στα επόμενα κεφάλαια της ζωής μου και φυσικά να ζήσω όπως ζουν οι φυσιολογικοί άνθρωποι!» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
-Είναι δύσκολο για κάποιον αθλητή να βρεθεί εκτός αγωνιστικών χώρων;
«Υπάρχουν παραδείγματα αθλητών που τα κατάφεραν και άλλων που δεν τάθηκαν τόσο τυχεροί. Προσωπικά πιστεύω πως παίζουν σημαντικό ρόλο οι συνθήκες. Είναι διαφορετικό να τελειώνει μια αθλητική καριέρα και διαφορετικό να ολοκληρώνεται. Χαίρομαι λοιπόν ιδιαίτερα διότι για μένα ολοκληρώνεται. Αισθάνομαι ευγνώμων και έτοιμοι να προχωρήσω παρακάτω.»
-Πως φαντάζεσαι τη ζωή σου τώρα;
«Ως δικλίδα ασφαλείας δεν τη φαντάζομαι ακόμη, γιατί έχω μπροστά μου δύο αγώνες με δυνατούς αντιπάλου και δεν μου επιτρέπεται να χαλαρώσω μπορώ να φανταστώ, όμως, είναι τη ζωή μου πιο ήρεμη, χωρίς το διαρκεί άγχος της απόδοσης, των υπερβάσεων και της πειθαρχίας»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved