Χρήστος Κουτούλιας: «Έκανα τατουάζ στο χέρι που λείπει για να το βλέπουν όλοι»
G-Sports

Χρήστος Κουτούλιας: «Έκανα τατουάζ στο χέρι που λείπει για να το βλέπουν όλοι»

Ο Χρήστος Κουτούλιας είναι ένας άνθρωπος με σπάνια ψυχική και εσωτερική δύναμη που κατάφερνε να ξεπερνά κάθε εμπόδιο.

-Ήσουν το χαϊδεμένο παιδί της οικογένειας;
«Οι γονείς μου ήταν αντικειμενικοί. Χειρίστηκαν απίστευτα το θέμα μου. Εκτιμώ τη στάση τους. Πάντα έλεγαν «Θα πέσεις; Θα σηκωθείς» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Στο σχολείο δέχτηκες περίεργες αντιδράσεις;
«Στο σχολείο ποτέ. Μόνο στο δρόμο έζησα bullying.Ήμουν όμως αρκετά δυνατός για τους αντιμετωπίσω».
-Έμπλεκες σε καβγάδες;
«Αρκετά. Αν κάποιος με ενοχλούσε ή έλεγε κάτι, δεν το άφηνα έτσι. Στο Περιστέρι βεβαία ήμουν αρκετά δημοφιλής λόγω ποδοσφαίρου. Έπαιζα καλή μπάλα και με θαύμαζαν. Γι' αυτό δεν μπορούσαν να πουν τίποτα για το χέρι μου.»
- Σε έχουν κοροϊδέψει για το χέρι σου;
«Μόνο αν έρθω οε αντιπαράθεση με κάποιον το λέει. Εμμέσως πλην σαφώς, μου το είπαν και στην ΑΕΚ. Από μικρός έπαιζα μπάλα. Ήταν όνειρο μου να γίνω ποδοσφαιριστής, Είχα κάνει σκληρή προετοιμασία για να μπω στην ομάδα της ΑΕΚ. Δεν μπορούσε να μου πει κανείς τίποτα όσον αφορούσε τις ποδοσφαιρικές μου ικανότητες. Και όντως, όλοι τις παραδέχονταν. Τελικά, η ΑΕΚ με έκοψε λόγω χεριού.»
- Το χέρι στο ποδόσφαιρο πού βοηθάει;
«Τι να σου πω; Στο εξωτερικό μεγάλες ομάδες έχουν παίκτες με πρόβλημα στο χέρι.»
- Με το να κάνεις τατουάζ στο χέρι που λείπει δεν είναι σαν να τονίζεις το πρόβλημα σου;
«Ακριβώς γι' αυτό έκανα το πρώτο τατουάζ στο δεξί χέρι που λείπει. Όταν έμπαινα στο μετρό, όλος ο κόσμος κάρφωνε τα μάτια του απροκάλυπτα στο χέρι μου. Είναι τόσο ανόητος ο κόσμος.»
- Νευριάζεις ή στενοχωριέσαι;
«Με λυπεί. Όχι για μένα αλλά για τους κοντινούς μου ανθρώπους. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μου για τους αγώνες, είχε έρθει να με δει η κοπέλα μου. Στους ξενώνες είχε μικρά παιδιά τα οποία με κοιτούσαν ασταμάτητα. Εκεί, για παράδειγμα, την έφερα άθελα μου σε δύσκολη θέση.»
-Το bullying έχει γίνει λίγο καραμέλα σης μέρες μας;
«Πάντα υπήρχε. Τώρα βρίσκουν το θάρρος να το πουν ανοιχτά. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Βέβαια υπάρχουν και εκείνοι οι καλλιτέχνες που έχουν καταλάβει ότι τα θέματα διαφορετικότητας και bullying πουλούν και πλάθουν ιστορίες από το κεφάλι τους για να προβληθούν. Όλο αρχίζουν και τελειώνουν σε σένα. Αν δεν το αφήσεις να γίνει, δεν θα δεχτείς ακραίο bullying.»
-Σε θεωρούν αδύναμο;
«Όχι. Αν έχω κάτι να πω —καλό ή κακό-, θα το πω κατευθείαν. Τους αφοπλίζει. Έχει τύχει να φύγω από σχέση για να μην έρθει οε αντιπαράθεση η κοπέλα με τους γονείς της. Αποφεύγω τους στενόμυαλους.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved