Γιώργος Μπόγρης: «Δίπλα στην Έλλη θεωρώ πως έχω βελτιωθεί ως άνθρωπος»
G-Sports

Γιώργος Μπόγρης: «Δίπλα στην Έλλη θεωρώ πως έχω βελτιωθεί ως άνθρωπος»

Στα social media έχει ανεβάσει φωτογραφίες με τη σύντροφό του. Νιώθει πιο ασφαλής πλέον και το κάνεις αυτό ο Γιώργος Μπόγρης;

«Πάντα νιώθω ασφαλής. Δεν έχω στο μυαλό μου να προκαλέσω και η Έλλη είναι επίσης τέτοιος άνθρωπος. Έτυχε δύο φορές επειδή ήμασταν σε καλή φάση»
Έχει ωριμάσει η σχέση; «Δεν είναι πως έχει ωριμάσει. Από την πρώτη στιγμή μέχρι και τώρα είμαστε στην ίδια φάση. Είμαστε πολύ καλά. Απλά είμαστε και πιο άνετοι, Δεν έχουμε στο μυαλό μας τι θα πει ο κόσμος, γιατί πολύ απλά δεν μας νοιάζει», λέει στο People.
Η ίδια έχει δηλώσει πως η σχέση τους της έχει τονώσει το ηθικό και πως αισθάνεται καλύτερος άνθρωπος. «Με τιμά απίστευτα που μια γυναίκα σαν την Ελλη λέει αυτά τα πράγματα για εμένα. Εκείνη με έχει βοηθήσει πολύ σε πολλούς τομείς. Δίπλα της θεωρώ πως έχω βελτιωθεί ως άνθρωπος. Και εννοείται την ευχαριστώ. Όπως εγώ της έχω δώσει κάποια πράγματα, έτσι κι έχω πάρει από αυτήν. Και για αυτό είμαστε τόσο καιρό μαζί και συνεχίζουμε πολύ καλά, επειδή πάντα έχουμε να δώσουμε κάτι ο ένας στον άλλον. Περνάμε πολύ καλά, γελάμε πολύ, που είναι το πιο σημαντικό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved