Ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz μετακομίζει στο Βέλγιο!
G-Sports

Ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz μετακομίζει στο Βέλγιο!

Ο έρωτάς τους είναι τόσο δυνατός που είναι αδύνατον για κάποιον από τους δύο να σκεφτεί πως θα µείνει µακριά από τον άλλον. Και τώρα που το «καθήκον» καλεί εκείνος, η αγαπημένη του θα τον ακολουθήσει δίχως δεύτερη σκέψη.

Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή Θανάση Παπάζογλου και την αγαπηµένη του, Βασιλική Τσιρογιάννη, που ετοιµάζουν βαλίτσες για Βέλγιο μετά τη μεταγραφή εκείνου σε ομάδα εκεί. «Με τον Θανάση αγαπιόµαστε πολύ», λέει στη Real η Σταρ Ελλάς 2012. Η ίδια συνεχίζει: «Όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουµε ο ένας τον άλλον σε κάθε του επαγγελµατικό βήµα. Φυσικά θα ακολουθήσω τον άνθρωπό µου για να είµαστε µαζί». Το ζευγάρι που ζούσε µαζί σε ένα όµορφο σπίτι στη Γλυφάδα βρίσκεται σε φάση µετακόµισης αφού ο Έλληνας πρώην παίκτης του Ατροµήτου για τα επόµενα τρία χρόνια θα αγωνίζεται µε τα χρώµατα της οµάδας Κόρτραϊκ.
Η Βασιλική δεν είχε δίληµµα ούτε µία στιγµή για το αν θα έπρεπε να ακολουθήσει τον αγαπηµένο της ή όχι. Παρά το γεγονός ότι λόγω της δουλειάς της ως µοντέλου θα αναγκάζεται κάποιες φορές να ταξιδεύει στην Ελλάδα για επιδείξεις µόδας, δεν µπορεί να µείνει µακριά από τον σύντροφό της µε τον οποίο ζει κάτω από την ίδια στέγη από τις αρχές της σχέσης τους.
Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στη Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 2011, τότε που η Βασιλική έπαιρνε το πτυχίο της από το Τµήµα Κοινωνικής ∆ιοίκησης και Πολιτικής Επιστήµης του ∆ηµοκρίτειου Πανεπιστηµίου Θράκης. Συστήθηκαν µέσω κοινών γνωστών, ερωτεύτηκαν και σχεδόν αµέσως αποφάσισαν να ζήσουν µαζί, νιώθοντας σίγουροι για τα συναισθήµατα που µοιράζονται. Η µετακόµιση στο εξωτερικό δίνει την ευκαιρία στη Βασιλική να διεκδικήσει µία νέα καριέρα στο µόντελινγκ εκτός των τειχών, µε όπλο την οµορφιά της και τις σηµαντικές συνεργασίες που έχει στο portfolio της. Πριν πουν «αντίο» σε φίλους και γνωστούς, οι δύο ερωτευµένοι φρόντισαν να χαλαρώσουν κάνοντας µίνι διακοπές πριν από λίγες ηµέρες στην Κρήτη, την οποία και λατρεύουν. Αµέσως µετά, ο Θανάσης έφυγε για Βέλγιο και σε λίγες ηµέρες αναχωρεί και η Βασιλική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved