Το σοκ του Γιώργου Σαμαρά, όταν κατάλαβε ότι «έκανε φτερά» το υπερπολυτελές τζιπ του
G-Sports

Το σοκ του Γιώργου Σαμαρά, όταν κατάλαβε ότι «έκανε φτερά» το υπερπολυτελές τζιπ του

Σοκ περίμενε τον διεθνή ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά, όταν διαπίστωσε ότι το πολυτελές τζιπ του είχε «κάνει φτερά» έξω από το ξενοδοχείο στην παραλιακή λεωφόρο.

Ο Γιώργος Σαμαράς, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του ένα τζιπ μάρκας Rage Rover σε υπαίθριο πάρκινγκ. Το πρωί που πήγε να πάρει το αυτοκίνητο του είδε ότι έλειπε από την θέση του.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου και η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες την κλοπή του αυτοκινήτου την διέπραξαν επαγγελματίες του είδους γιατί κατάφεραν να απενεργοποιήσουν το σύστημα δορυφορικού εντοπισμού που διαθέτει το τζιπ.

Ήδη από την ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου, ενώ από την πλευρά της Ασφάλειας συγκεντρώνονται πληροφορίες από τον υπόκοσμο για το ποια σπείρα θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιήσει μια τόσο υψηλού ρίσκου κλοπή και κυρίως με ιδιαίτερα εξελιγμένα μέσα.

Ωστόσο εκφράζονται φόβοι το τζιπ να βρίσκεται ήδη σε κάποια αποθήκη με σκοπό να το διαλύσουν και να πάρουν τα ανταλλακτικάή ακόμα μπορεί και να του αλλάξουν χρώμα και αριθμό πλαισίου, να εκδώσουν νέα άδεια και να το πουλήσουν σε ανυποψίαστο πελάτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved