Γιάνκοβιτς: «Ρεαλιστικός στόχος το Final-4»
G-Sports

Γιάνκοβιτς: «Ρεαλιστικός στόχος το Final-4»

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στη Σερβία και τόνισε πως φέτος ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει στο Final-4 της Ευρωλίγκας – Τι είπε για Διαμαντίδη, Τζόρτζεβιτς, Καλάθη αλλά και για αρκετούς ακόμα...

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην ιστοσελίδα «doubledouble.rs», ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μίλησε για όλους και για όλα. Για τους στόχους που έχει τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, για τον Παναθηναϊκό, την Εθνική Σερβίας, την Ελλάδα, τον πατέρα του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς αλλά και για αρκετά ακόμα πρόσωπα.

Ο φόργουορντ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε αρκετές φορές στον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον οποίο χαρακτήρισε ως θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ενώ τόνισε πως ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον κόουτς Τζόρτζεβιτς στον εξάστερο. Παράλληλα, ο Γιάνκοβιτς μίλησε για τις προσθήκες στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, υπογραμμίζοντας την ποιότητα που θα προσδώσουν Καλάθης, Ραντούλιτσα, Πάβλοβιτς και Κούζμιτς ενώ τόνισε πως το Final-4 του Βερολίνου είναι πλέον ρεαλιστικός στόχος για το «τριφύλλι» αν όλοι στην ομάδα δουλέψουν όπως πρέπει. Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στους οπαδούς της ομάδας, στους οποίους... έβγαλε το καπέλο!

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved