Τα παιδιά των Beckham σε video clip;
G-Sports

Τα παιδιά των Beckham σε video clip;

Πρόταση για να πρωταγωνιστήσουν στο επόμενο video clip του συγκροτήματος «Jonas Brothers» δέχτηκαν τα τρία παιδιά της Victoria και του David Beckham.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα « The Sun», το group συνάντησε τα παιδιά όταν όλη η οικογένεια βρέθηκε στη συναυλία του στο "The Grove shopping centre» στο Los Angeles το προηγούμενο Σάββατο. Εκεί τα μέλη του group είδαν τα πιτσιρίκια, που από όποιον γονιό και να έχουν πάρει το DNA, πάλι τυχερά είναι, όταν κατέβηκαν στα backstage προκειμένου να γνωρίζουν το συγκρότημα από κοντά. Τότε λοιπόν έπεσε και η πρόταση από τους "Jonas Brothers" στα μικρά για την πρώτη τους "ευκαιρία" για να μπουν και εκείνα στη showbiz!

Ο Kevin, ο Joe και ο Nick (τα μέλη των Jonas Brothers) φυσικά καταχάρηκαν και εκείνοι που ανάμεσα στο κοινό της συναυλίας τους βρέθηκαν και οι Beckhams και έτσι, τώρα περιμένουν τα τρία παιδιά την επόμενη εβδομάδα στο Malibu, όπου και θα γίνουν τα γυρίσματα. Το μόνο που μένει είναι το τελικό «οκ» από τον David και τη Victoria Beckham.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved