Μπερμπάτοφ: Η κακιά πεθερά, η απαγωγή, η μαφία και το… «χωριό» Θεσσαλονίκη
G-Sports

Μπερμπάτοφ: Η κακιά πεθερά, η απαγωγή, η μαφία και το… «χωριό» Θεσσαλονίκη

Είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον χώρο του ποδοσφαίρου και αποτέλεσε την πιο μεγάλη μεταγραφή του ΠΑΟΚ από άποψη ονόματος και ποιότητας. Η ζωή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δεν είναι όμως και τόσο… ειδυλλιακή. 

Η μητέρα του σιχαίνεται την γυναίκα του, έθεσε βέτο στον γάμο τους και μέχρι και τώρα οι σχέσεις τους είναι… τυπικές. Τόσο η σύζυγός του, όσο και η μητέρα του ασκούν πάνω του τεράστια επιρροή και εκείνος είναι… κομμένος στα δυο.

Η Έλενα Μπερμπάροβα, ή αλλιώς Έλενα Βαλεντίνοβα Στιλιάνοβα είναι γόνος εύπορης οικογένειας, κόρη του επιχειρηματία στον χώρο των κατασκευώ, Βαλεντίν Στιλιάνοφ. Σπούδασε οικονομικά με ειδίκευση στην Διεθνή Οικονομία. Είναι ψηλή, με αναλογίες μοντέλου, όμορφη και πολύ… ιδιόρρυθμη.

Πριν λίγες μέρες απείλησε αστυνομικούς που της πήραν στο δίπλωμα για παράβαση αστικού κώδικα λέγοντάς τους: «Θα το μετανιώσεις. Ξέρεις ποια είμαι εγώ»; Και όχι μόνο αυτό. Σάλος προκλήθηκε στην Θεσσαλονίκη όταν αποκάλεσε την συμπρωτεύουσα «χωριό» και αρνήθηκε να ακολουθήσει τον σύζυγό της στην Ελλάδα. Πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να έχει κάνει… ομηρικούς καυγάδες μετά την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ.

Και… η ταραχώδης ζωή του Μπερμπάτοφ δεν σταματά εδώ. Το 2009 όταν βρισκόταν στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ, η Έλενα πήγε στην Βουλγαρία για να γεννήσει. Η τοπική μαφία απείλησε την μητέρα του ότι θα απήγαγε την Έλενα και το μωρό αν δεν τους έδινε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ 500.000 δολάρια. Έπειτα από συνενόηση και με την ομάδα του, ο ποδοσφαιριστής έστειλε στην Βουλγαρία ιδιωτικό αεροπλάνο και μετέφερε στην Αγγλία όλη του την οικογένεια, ενώ δεν επικοινώνησε ποτέ με την αστυνομία για τον εκβιασμό που δέχτηκε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved