Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Είμαστε το σύνολο των επιλογών μας»
G-Sports

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Είμαστε το σύνολο των επιλογών μας»

Το να αγωνίζεται κανείς σε τόσο υψηλό επίπεδο όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες απαιτεί θυσίες. Ποιες έκανε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης; Υπάρχει κάτι για το οποίο έχει μετανιώσει;

«Η ζωή ενός εφήβου που προορίζεται για μια τέτοια αθλητική πορεία είναι δύσκολη. Δεν μου ήταν εύκολο να βλέπω φίλους μου να βγαίνουν και να ξενυχτούν και εγώ να πρέπει να κοιμάμαι νωρίς για να είμαι εντάξει με το προπονητικό μου πρόγραμμα. Αργότερα κατάλαβα ότι αυτές οι μικρές θυσίες άξιζαν τον κόπο και δεν μετανιώνω για καμία» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει τον αθλητή αϊτό τον πρωταθλητή;

«Το επίπεδο των θυσιών που είναι διατεθειμένος να κάνει κάποιος, η «τρέλα» με την οποία θα κυνηγήσει το όνειρο του και η αντοχή στην ψυχολογική πίεση είναι μερικά από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που έχει ένας πρωταθλητής. Από εκεί και πέρα, η παραμικρή λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.»

-Πόσο εύκολη ή δύσκολη ήταν για σένα όλη αυτή η διαδρομή;

«Ήταν δύσκολη, αλλά ήμουν από τους τυχερούς και ευτυχισμένους ανθρώπους που κατάφεραν να κάνουν «επάγγελμα» αυτό που αγαπούν.»

-Αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω, ποιες από τις επιλογές σου θα άλλαζες;

«Δεν θα άλλαζα τίποτα, γιατί θεωρώ ότι είμαστε το σύνολο των επιλογών μας. Ακόμα και τα λάθη τα οποία μπορεί να έκανα με έμαθαν κάποια πράγματα και με διαμόρφωσαν με τον τρόπο τους στον άνθρωπο που είμαι σήμερα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved