Μιχάλης Ζαμπίδης: «Στο ρινγκ βλέπεις και πατάς τα όρια σου»
G-Sports

Μιχάλης Ζαμπίδης: «Στο ρινγκ βλέπεις και πατάς τα όρια σου»

Πόσες φορές γύρισε σπίτι του  χωρίς... δόντια ο Μιχάλης Ζαμπίδης;

«Ευτυχώς καμία. Πάντα τα προστάτευα ιδιαίτερα. Ίσως επειδή πιστεύω ότι αυτό το χαμόγελο -μας φαίνονται πολλά στοιχεία της προσωπικότητας μας. Όμως έχω τραυματιστεί πάρα πολλές φορές» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Έχετε φτύσει αίμα κυριολεκτικά;

«Έχω φτύσει αίμα, έχω δει το αίμα μου να χύνεται οτο ρινγκ και η κηλίδα στο πάτωμα να μεγαλώνει εξαιρετικά γρήγορα, έχω στο πρόσωπο μου περισσότερα από 300 ράμματα, παρόλο που δεν φαίνεται.»

-Πολλές γυναίκες θα ζήλευαν τον πλαστικό σας!

«Δεν έχω κάνει πλαστικές. Έχω καλά γονίδια και γρήγορη αποκατάσταση. Γι' αυτό και δεν έμεινα ποτέ πολύ καιρό μακριά από τα αγωνιστικά μου καθήκοντα. Είχα καλούς γιατρούς που έκαναν σωστή δουλειά. Αυτό ήταν το σημαντικότερο. Μόνο μια φορά σε μια βαθιά πληγή χρειάστηκε να κάνω πολλά μικροράμματα. Τύπου μικροχειρουργική.»

-Ο Θεός έχει παίξει ρόλο στις νίκες σας;

«Δίνω πολύ μεγάλη βάση στην πίστη. Είναι σημαντικό να αντλείς ενάργεια από ψηλά όταν είσαι ένας άνθρωπος που κάνεις συναισθηματικές υπερβάσεις. Στο ρινγκ βλέπεις και πατάς τα όρια σου. Έχεις να κάνεις με φόβους, πόνους και τεράστιο άγχος έκθεσης. Σε κάθε. αγώνα εξαφανιζόμουν για λίγα δευτερόλεπτα και προσευχόμουν.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved