Νικόλ Κυριακοπούλου: «Είμαι απόλυτη και ξεκάθαρη»
G-Sports

Νικόλ Κυριακοπούλου: «Είμαι απόλυτη και ξεκάθαρη»

Όπως στα περισσότερα αγωνίσματα, έτσι και στο στίβο, είναι συχνά τα περιστατικά που έχουν να κάνουν με χρήση απαγορευμένων ουσιών από τους αθλητές. Ποια είναι η άποψη της Νικόλ Κυριακοπούλου;

«Γενικά είμαι απόλυτη και ξεκάθαρη σε αυτό το θέμα. Το πρόβλημα είναι πρωτίστως κοινωνικό και σίγουρα όχι απλό. Αυτός που με δόλο παραβαίνει τους κανόνες και κλέβει, είτε στον αθλητισμό είτε στη δουλειά του ή οε οποιαδήποτε άλλη κοινωνική δραστηριότητα, πρέπει να τιμωρείται αυστηρά και χω-ρίς να του αναγνωρίζονται ελαφρυντικά. Απ' ό,τι αποδεικνύει και το μέγεθος του προβλήματος, προφανώς μπορούν να γίνουν ακόμα περισσότερες ενέργειες στο μείζον ζήτημα της καταπολέμησης» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Όταν βρίσκεσαι σε έναν αγώνα, τι είναι αυτό που κάνεις ή σκέφτεσαι προκειμένου να αποβάλλεις το άγχος;

«Δεν έχω ποτέ άγχος. Σε κάθε αγώνα μου περνάω πολύ όμορφα και το διασκεδάζω.»

- Οι συναθλήτριες και γενικά ο ανταγωνισμός είναι κάτι που σε απασχολεί;

«Σε προσωπικό επίπεδο έχω άριστη σχέση με τις συναθλήτριες μου, είτε είναι από Ελλάδα, όπως η Κατερίνα Στεφανίδη, είτε από το εξωτερικό. Η νοοτροπία είναι διαφορετική. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η καθεμιά προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για να κερδίσει, αλλά μετά τρώμε παρέα, κουβεντιάζουμε και γελάμε. Όσο πιο αξιόλογες είναι οι αθλήτριες που συμμετέχουν σε μια διοργάνωση τόσο ανεβαίνει το επίπεδο, κάνοντας πιο πιθανό το ενδεχόμενο να βγει μια καλή επίδοση ή ένα ρεκόρ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved